YavruKurtveAnnesi Ranni ee bacımm yoksa bu enerji bitmeyooo. Havalar güzel gitse kendimi atacam parklara bahcelereee
Htcbyttt Sahra25 ayy hiç ona bakmıyormuş valla o kadar kustum hamilelik başından belli dediler kızdır aşırı uyuyordum dediler kızdır yüzüm sivilcelendi falan dediler kızdır bütün işaretler kızdan yanaydı çin takvimi bile ama oğluşum oluyor 😂
Sahra25 Htcbyttt yani bebeğimde birşey yoktur dimi çünkü hareketlerini hissediyorum oynuyor içerde her gün düzenli şekilde şeker neyi tetikliyor ki tam olarak
aylaamomm Ranni doğuma uygulamaya göre 23 günüm kaldı günler yaklaştıkça insan daha korkuyor ve düşünüyor ilk hamileliğim bide
YavruKurtveAnnesi Sahra25 canimm daha demin ki postta cevap veremedim hemen uyarı veriliyor gruplasacak üyelerle tartışmaya girildi diyee, 2 gün aski almıştım valla sıkıcıydı, ondan yine gruplaşma oldu diyerek askıyi goze alamadımmm🥲
Htcbyttt Sahra25 yok canım Allah korusun asla yanlış bilgilendirmek istemem o yüzden doktorun görüşü daha iyi olur bazen gebelik şekeri olabiliyor ona uygun bir diyet uygulanıyor doktorunuz yönlendiriyor
Ayshababy Sahra25 kız korkma bende şeker çıktı sıcaklama falan yok tek belirtim yemekten sonra bi bayılacak gibi oluyorum oda yeni yeni bizimkide cinsiyeti kız ama ayak altımda sıcaklama yok