aylaamomm Ranni doğuma uygulamaya göre 23 günüm kaldı günler yaklaştıkça insan daha korkuyor ve düşünüyor ilk hamileliğim bide
Ranni aylaamomm ne yaşayacağını bilmediğinden oluyor o bende de olmuştu ama bebişi görünce pırrr diye uçup gidiyor hepsi
Htcbyttt Ranni umarım geçsin ya ne güzel gece yatağa girdiğim gibi bayılıyordum şimdi cin gibi gözlerim açık 😂
aylaamomm Ranni bebek arabası alıcaktı almadı doğuma 23 gün kaldı ve aylardır aramıyor bile sadece aldığı bi takım bi çanta bi battaniye üstüne üstlük eşim tek çocuk başka yok ve ilk torunu
Htcbyttt Sahra25 yok canım Allah korusun asla yanlış bilgilendirmek istemem o yüzden doktorun görüşü daha iyi olur bazen gebelik şekeri olabiliyor ona uygun bir diyet uygulanıyor doktorunuz yönlendiriyor
Sahra25 Htcbyttt tamam mutlaka gittiğimde soracağım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım benim Allah razı olsun🤲🏼🩷
Htcbyttt Sahra25 rica ederim canım hepimizden razı olsun rabbim hepimize bebiişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla 🥰
Ranni aylaamomm alıcam dediyse alır herhalde yani yoksa demezdi. Of böyle ikilemleri hiç sevmiyorum almıyorsa da en azından söylesin siz alın hastaneden çıkarken lazım oluyor
aylaamomm Ranni bu zamana kadar almadı almaz bence aramıyor bile aldığı şey iki parça bilmiyorum evet almak zorunda değil ama insan bi utanır sonra kalkıpta torunum diye sevemez