Elmasekeri1 Ofinisss maliyeciyim 8-5 ama akşama kadar sandalyede oturmak zorlamaya başladı 30. Haftamdayim akşam belim pert oluyor hepimize Allah kolaylık versin sağlıkla kucağimiza alalım
Zhr_mom1 Ofinisss özel bir şirkette sap uzmanıyım 34 haftayımmm zorlnıyormmmm 7de servise binip 7-40 iş yerinde oluyorm. 8/6 çalşıyoruz 35 ci haftamda bırakcamm artk zorrr zamanlar ve gecelerrr . Uykuszlukkkk 6 ya kdrrrr zaman gçiremiyorum eve kendimi zor atıyormm ama hepsi geçiçekkk sağ sağlimmmm kucklraa alalımmm 🐥🥹
Vatdifak Hemşireyim. Hala nöbet usulü çalışıyorum. 16 haziranda gündüz çalışmaya başlayacağım..nöbetler şimdiden yormaya başladı. 15 haftalık hamileyim
Yesilev Vatdifak neden öyle yasak aslında iş kanununda hamileler gece çalışması ve gündüz 7.30 saatten fazla çalışamaz
Sren1289 Ofinisss öğretmenim ve 37. Haftaya kadar calısmayı dusunuyorum çünkü doğum oncesi iznini bebiş doğduktan sonraya aktarmam lazım
busrademirerol 34 yaşındayım ilk gebeliğim Muhasebe sorumlusuydum bir firmada 32. Haftada artık eve geçtim dayanamadım kızım çok huzursuz oluyordu doktora anlattım evde ınanılmaz huzurlu hissediyorum dedim uzanmanı istiyor stresli ortam istemiyor dedi inanın eve geçtim kızım mutlu hissediyorum ❤️
Zuka12 Öğretmenim sözleşmeli gurbette inşallah bir yıl ücretli izin hakkımız çıkar dört gözle bekliyorum ücretsize çıksam tekrar görev yerine dönüp günümü doldurmak zorundayım eş durumu yapabılmek için ilk dönem izinlıyım seneye fakat ıkıncı dönem başlamak zorundayım bu üçüncü çocuk inşallah kanun çıkar bir yıla uzar hakkımız hepimiz rahat ederız
Nerminler Devlet okulunda öğretmenim çoğul gebelik 34 e kadar çalıştım bu hafta doğum iznine ayrıldım evde zaman geçmiyor bana kalsa son güne kadar çalışmak isterdim ama vücudum izin vermiyor. araba kullanmakta ve hareket etmekte zorlanıyorum herkese sağlıklı doğumlar diliyorum🌼
Zeyneptprk Geçen haftaya kadar adliyede ağır ceza mahkemesinde zabıt katibi olarak çalışıyordum. Pazartesi itibariyle 37. Haftam doldu ve izne ayrıldım. Herkes çalışmaktan şikayetçi olmuş ama bana kalsa tüm yoğunluk ve yorgunluğa rağmen doğurana kadar çalışmayı tercih ederdim. O kadar alışık değilim ki evde olmaya . Sanki evde otururken daha da ağırlaşmış gibiyim . Sağlıkla gelsin minikler
Ofinisss @Yogurtlupilav Bizim en çok muhatap olduğumuz meslek. Finansal raporlama yapıyorum ben de bankada şirketlerin kredi talepleri için. Sık sık sizleri arıyoruz :))
Yogurtlupilav Ofinisss aa meslektaşız aslında 😊 bende aslında Finansal Planlama ve Analiz Müdürüyüm de burada uzatmayayım diye Finans yazdım geçtim 😄 Stresli meslek, Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin 😊