mavideniz9696 Ofinisss spor hocasıyım bende saatlerim değişiyor bazen 11 de bazen 12 de geliyorum işe ama ona göre geç çıkıyorum tabi 😅 daha başındayım bende 11. Haftaya giriyoruz 🥰
Iremsvn Ofinisss paramediğim dün itibariyle 37. Haftamda izne ayrıldım son haftalar gidip gelmek epey zorladı neyse ki bebeğime kavuşmayı beklicem evimde artık 🥰🙏🏻
sadbut Ofinisss avmde calısıyorum allahtan evime 5 dk 9.10da uyanıyorum 9 bucukta evden çıkıp 10da mağazayı açıyorum 6da mesai bitiyor bazende 12-8 çalışıyorum çok sukur simdiye kadar cok rahat geçti 30 haftalık olduk ama zorlamaya baslayacak gibi duruyor bundan sonra😔😂
Yogurtlupilav Ofinisss aa meslektaşız aslında 😊 bende aslında Finansal Planlama ve Analiz Müdürüyüm de burada uzatmayayım diye Finans yazdım geçtim 😄 Stresli meslek, Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin 😊
Yesilev Balbebek012 öğle arası dahil olduğunu bilmiyordum iş kanununda mı öyle yoksa sizin firma mı öyle olanak sağladı
SenaAtis Ofinisss insan kaynakları uzmanıyım. 25+0 ikiz gebelik izne son 5 hafta kaldı🥹 8:30-18 çalışıyorum. Toplu taşıma çok zor kimse yer vermiyor. Allah yardımcımız olsun🌸
Balbebek012 Yesilev Mamiiiii Herkes farklı bir durumla karşılaşabiliyor size tavsiyem insan kaynaklarına danışmanız
yazbebisi_ Ofinisss özel sektördeyim ben de hedefim 37-38′e kadar çalışabilmek şimdi 2 güne 28 olucam inşallah dayanabilirim izin haklarım doğum sonrasına kalsın istiyorum herkese kolaylıklar hamileyken çalışmak çok zor erkeklerin başına gelse yapamazlardı eminim kadınlar çok güçlü
arinmommy Ofinisss hayvan hastanesinde hasta kabulde çalışıyorum bu hafta itibari ile yıllık izinleirmi kullanmaya başladım haftada 1 gün olacak şekilde işe gidip izin kullanıyorum 3 haftaya kadar 32.haftaya gireceğim resmi ücretli iznim o zaman başlıyor…