Sahra1221 Edanur_Dilek var gibi ya hadi inşallah yarın kan ver. Benim testlerde çıkamadığı için yapmicam.
Edanur_Dilek Sahra1221 benim pembe akışkan lekem oldu dün ama bugün bişey gelmedi daha bilemedim ki tekrarmi yumurtladik acaba
Sahra1221 Kubra_dara34 Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin kanda kaç çıkmıştı böyle olunca ve gününüz geçmiş miydi
Kubra_dara34 Sahra1221 Allah razı olsun inşallah adetime 3 gün kala çıktı dayanamadım kan verdim hemen 71 ile öğrendim
gecegunduz Edanur_Dilek ovulasyon testi ile gebelik öğrenemezsiniz 😇idrar testi alın yada kan testi verin doğru sonuç için
bebek49 gecegunduz ben gebeligimi ovilasyon testinden öğrendim erken gebelik testi aldim hemen onda da cikti adetime 3 4 gun varken sonra sağlık ocağında kan verdim regl gunu 558 çıktı betam
Ezgiiiisss ya kızlar bende de pcos var 20 ocakta temizlendim daha regl olmadım bacaklarımda sızlama var 2-3 gündür kasığımda da ağrı var kafamı karıştırdınız gebelik testi yok evde ovulasyonla denedim ama böyle çıktı varmıdır acaba mümkün mü böyle öğrenmek
Sahra1221 Ezgiiiisss yarın gündüz tekrar yap genelde 8’den sonra önerilmiyor. İnşallah güzel haberler alırız
Edanur_Dilek  @Sahra1221 @Nurellaaaaaaa1212 canım dedigin gibi sabah yaptım bu şekilde çıktı yarın en iyisi gebelik testi yapıyım
Meral_63 Edanur_Dilek ay inşallah vardır darısı ben ve benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah 🥹
Nurellaaaaaaa1212 Edanur_Dilek bi arkadas yazmıs katılıyorum en garantisi gebelik testi sen bence gebelik testi yap canım