Meral_63 Edanur_Dilek ay inşallah vardır darısı ben ve benim gibi evlat isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah 🥹
Nurellaaaaaaa1212 Edanur_Dilek bi arkadas yazmıs katılıyorum en garantisi gebelik testi sen bence gebelik testi yap canım
Papatyakiz Busranur_mnts beta hcg 2.40 çıktı kızlar 6 gün gecikmem var diyorsunuz bu duruma gebelik var mıdır süt hormonuda yüksek çıktı.
Busranur_mnts Papatyakiz tekrar kan vermeden belli olmaz 2 gün sonra yükselmiş olursa bir ihtimal ama gecikmeye göre daha yüksek çıkması lazımdı belli olmaz
Edanur_Dilek Sahra1221 ben gebelik testi alicam aksama yapıcam ama gecikmem de var kanmi versem acilde akşam diyorum bilemedim esim gelsinde bakalım naparim
Sahra1221 Edanur_Dilek günün geçtiyse kan var canım takip edersin artık. Aynı yerde aynı saatte vermeye dikkat et. İnşallah bu ay hepimiz o güzel haberi alırız
bebek49 gecegunduz ben gebeligimi ovilasyon testinden öğrendim erken gebelik testi aldim hemen onda da cikti adetime 3 4 gun varken sonra sağlık ocağında kan verdim regl gunu 558 çıktı betam
Slmcnmyeniben bebek49 ovulasyon testiniz nasıldı resim varsa atar mısınız bende yaptım normalde ikinci çizgi hiç koyu cikmazdi koyu çıktı da
gecegunduz bebek49 sağlıkla alın kucağınıza ama ovulasyon testi yumurtlama gününü öğrenmek için kullanılır biliyorsunuzdur zaten gebelik öğrenmek için idrar testi yapılır yada kan testi 😇
bebek49 gecegunduz biliyorum evde o testim vardi merak ettim o şekilde baktım hemen gidip erken gebelik testi aldim Allah razı olsun 2 ay sonra dogum yapacağım Allah nasip ederse
Elamomy Edanur_Dilek bende boyle boyle ogrendım sılık cızgı gormustum gebelık testınds bende ılk ovü yapmıştım
Nurgul1010 Vallahı fotograf nasıl atılıyor bılmıyorum ama bende ovulasyon testıyle ogrendım hamılelıgımı 10 gun once ovulasyon testı olayı gercek yanı ınsallah vardır