gecegunduz Edanur_Dilek ovulasyon testi ile gebelik öğrenemezsiniz 😇idrar testi alın yada kan testi verin doğru sonuç için
Edanur_Dilek Sabah erken saatlerde daha netmi çıkar bilemedim şimdi geç vakitte yaptım bu şekilde çıktı
Sahra1221 Nurellaaaaaaa1212 ben yazmıştım başka sayfada bana erken gebelik testi yap demiştin ama alamadım. Ovülasyon yaptım ikisi de koyu ama kaset testte çıkmadı sabah çıktı silikten azıcık belirgin. Sence var mı?
Nurellaaaaaaa1212 Edanur_Dilek kuzum testi sıvı almadıgın zaman yap mesela şöyle düşün sabah ilk idrarını yap su içme bekle ikinci idrar ile testini yap
Sahra1221 Nurellaaaaaaa1212 bak canım böyle iki gün var bata. İki defa kayıp yaşadım artık mucize olsun çok yorgunum.
Edanur_Dilek Sahra1221 sendemi geciktin canım varmı ovu testin görseli atabilirmisin benimki gibimi seninde🌸
Edanur_Dilek Sahra1221 hayırlısı ya ama sana şaşırdım seninkide bayağı koyu bir kaç gün sonra gebelik testi tekrar yap ama 3 4 gün gecsin
Edanur_Dilek Sahra1221 benim pembe akışkan lekem oldu dün ama bugün bişey gelmedi daha bilemedim ki tekrarmi yumurtladik acaba