Ne sancım var ne ağrım 😔😔 hareketlerimde de bir zorlanma yok var mı benim gibi hamişler. İnşallah suni sancıyla falan doğuma gitmem 🙏🙏 kendiliğinden gelse bebeğim 😌
39. HAFTA
39+1 olduk bizde aynı durumda geziniyoruz nasıl olacak cozemedim 😅 tam diyorum aha belim ağrıyor sonrası yok
cansumutluasyaaa ayy evet insan artık bir şekilde doğuma gitsem derdine giriyor ama doktorum geçen gafta 42 ye kadar beklerim dedi😅🤔😬
Kkmsal biZde durumlar ne hiç bilemiyorum yarın gitmeye niyetim var bakalım gelir diye bu hafta kontrole de gitmemistim de 🙈🙈🙈
cansumutluasyaaa hahaha aynen bende. Bu ağrımı acaba oluyorum ama yok değil 😀
SerpilG en geç 15 dk da bir tuvaletteyim ben yaa sizde öyle misiniiiz 😅
cansumutluasyaaa yok su içersem geliyor benim
Kkmsal artık çok yorucu beklemek ya bende biran önce doğurmak istiyorum her gelen bel ağrısını acaba mı diye karşılamaktan paranoyak oldum😓
SerpilG su içmeden de fenalardayim ben hele 5 dk sonra giderim dersem yandım yerimden kalkamıyorum 🙈🙈🙈
cansumutluasyaaa suyum patladı az önce
SerpilG huhhuuu ilk mi senin
SerpilG telaş yapma sakın kizimda bende öyle olmuştum bı anda suyum gelmişti duş alıp evdekileri sakinleştirip hastaneye gitmiştim şimdi yanımda 21 aylık cimcimem oğlan gelmeden keyif yapiyoruz birlikte inşallah sağ salim kolaylıkla al bebeğini kucağına hemen acilman da olsun oh mis 🤗🤗 hiç de korkma herşey çok güzel olacak 😇
cansumutluasyaaa açılma 1 cm dedi 10-12 saati bulurmuş 😭
SerpilG merak icerisindeyim geceden beriiiii