Ne sancım var ne ağrım 😔😔 hareketlerimde de bir zorlanma yok var mı benim gibi hamişler. İnşallah suni sancıyla falan doğuma gitmem 🙏🙏 kendiliğinden gelse bebeğim 😌
    Kkmsal biZde durumlar ne hiç bilemiyorum yarın gitmeye niyetim var bakalım gelir diye bu hafta kontrole de gitmemistim de 🙈🙈🙈
    Kkmsal 39-2 deyim suni sancıdan bende korkuyorum gerçi hepsinden korkuyorum ama yinede kendiliğinden normal doğum istiyorum inşlh gelir artık 🤲
    Kkmsal 39 5 bende carsamba gunu suni sanciyla denicez benim de hic agrim biseyim yok. Insallah suni ise yarar yaramazsa o da kotu
      SerpilG su içmeden de fenalardayim ben hele 5 dk sonra giderim dersem yandım yerimden kalkamıyorum 🙈🙈🙈
        SerpilG telaş yapma sakın kizimda bende öyle olmuştum bı anda suyum gelmişti duş alıp evdekileri sakinleştirip hastaneye gitmiştim şimdi yanımda 21 aylık cimcimem oğlan gelmeden keyif yapiyoruz birlikte inşallah sağ salim kolaylıkla al bebeğini kucağına hemen acilman da olsun oh mis 🤗🤗 hiç de korkma herşey çok güzel olacak 😇
          bsrm benimd e39+5 hiç bir sancı sızı belirti yok suniye siz mi karar verdiniz yoksa doktor mu 🤦‍♀️
            Kkmsal bende aynıyım çarşamba 39+0 olucam bugün çatıma bakıldı açılma başlamış dedi ama nstde sancı sıfır bendede hiç bi belirti yok 🤷🏼‍♀️Doktora göre bu hafta doğar dedi
            Kkmsal Bizde de durum aynı sürekli kontrole gidip geri dönmekten de sıkıldım bugün kontrolüm var ama gitmeyeceğim sancım başlasın istiyorum artık :(