cennetmelegininannesi içinden gelmesi gerekiyor ya .. belliki içsel bi depresyonda ve boşvermişliktesin hemen kurtulman lazım bu durumdan başta kendin için ve çocuğun için sonra eşin için yap . Bak benimde çevrem hamilesin asla makyajından giyiminden ödün vermiyorsun nasıl yapıyorsun diyor ama öyle yani komşuya insem bi koku sıkar hafif makyaj yaparım, bak kuaföre gitmiyorum ama kendim hepsini evde mutlaka yaparım üç dört günde bir elimde cımbız ufacık kaşım çıksın hemen alıyorum ağdayı 3 ayda bir anca çıkıyor yapıyorum yüzüme sürekli bişeyler süren biri değilim ama 15 günde bir ustura bakımı yapıyorum tonikliyorum felan yani vaktim yok diyorsan bence kuaförle çözebilirsin bu konuyu ayaklara gelince benimde çok çatlar sürekli nemlendiremiyorum ayak maskeleri alıyorum gece yatmadan yapıyorum bide topuk usturasıda var rosmandan almıştım onuda kullanıyorum dalin vücut yağı sürüyorum mis . Salma kendini nolur mental sağlığın için bazı şeyleri rutin yap başta zor gelir ama sonradan alışıcaksın ve bir gün bile aksatınca kötü hissedeceksin