KumpirsMom cennetmelegininannesi eşinin baskısı ve destekssizlik getirmiş bu hale ah canımın içi ya valla bak yap hazır özgür bırakmış yavaş yavaş başla o kadar iyi gelecek ki sana 🫶🏻 bişey dersede sende başkaları için mi yapıyorsun yoksa diye üste çık sen başarırsın bence ya onca şeye rağmen çocuğun olmuş ayakta durmuşsun bu seni yıkamaz gücüne güven şu dk sonra ver alevi yansın bırak onlar uğraşsın yeter senin tükendiğin 💪
cennetmelegininannesi KumpirsMom valla çok haklısın. Benim özgüvenimi kıran eşimdi adamın dik duran kadınlardan ödü kopuyor: annemde birgün olsun bana anne gibi davranıpta sen kızıma neden böyle davranıyorsun demedi. Eşimle bir olup beni ezikleyip güldükleri bile oldu işte ben elimde olsa iğne iplğe dönüp anneme eşime de tekmeyi vururum da işte ne param var ne pulum ne gidecek yerim ama kendimden başlıcam yapmam lazım
gecekusuu gizzzy35 ya çok alakasız olacak ama hamilelikte cilt bakımı nasıl olmalı neler yapabiliriz ? Mesela prp yaptırmak istiyordum yüzüne ama korktum
gizzzy35 gecekusuu Prp tavsiye etmem gebelikte ben daha minimal şeyler yapıyorum. Mesela normalde retinol rutinim vardır ama gebelik ve emzirme döneminde yasak. Hyaluronik asit, c vitamini bu tarz daha minimal asitlerden uzak cilt bakım rutini oluşturuyorum 🙏
gecekusuu cennetmelegininannesi kaç çocuğunuz olursa olsun yanlış anlamayın siz kendinize değer vermezseniz kimse değer o değeri kıymeti vermez ve hareketsizlik sürekli yemek yeme kg alımı insanın ruh halini bozuyor ve daha çok depresyona yol açıyor eşinzş tüm gün işte ila dışarı yada bir yere gitmek değil o yekken artık sağlıklı bir şekilde yeme düzeni oluşturabilirsiniz sonrasında evde sporunuzu yada kızınızı dışarı götürme bahanesiyle her gün bir saat yürüyüşünüzü yapıp cilt bakımı olsun lazerinizi olsun bunları tekrardan yapabilirsiniz sonuçta tüm gün sizinle değil
cennetmelegininannesi gecekusuu eşimm değil tüm gün hiç yok 2 ayda bir geliyor ben günlük dışarı kızım için çıkıyorum bi bu iyilik var yaptığım
gecekusuu Artık annenizi suçlamayın ve bir şeyler bulmayın size iyi gelmiyorsa uzun bir süre görüşmezsiniz siz ilk başta kendinizi değiştirmekte başlayın çünkü annenizi değiştiremezsiniz sizden çalduğu hayatı siz kendiniz yeniden inşa edin
gecekusuu cennetmelegininannesi ee ne güzel işte sizde bu zamanı kendinize ayırın o geldiği zaman umursamayın inanın bir yemek dğzeni bile bir yürüyüş insanın komple hayatını ruh halini etkiliyor
Serap09 cennetmelegininannesi öncelikle bakımsız olmakla aldatilmayi haketmek kelimesine gıcık oldum hiç bir kadın haketmez lütfen kendine saygın olsun aptalım falan yazmışsınız kendine sen bunları söylersen başkası napmaz
asenat-63 cennetmelegininannesi önce bı silkelen ve hiç bı kadın aldatılmayı haketmez sorduğun sorunun cevabı içinde saklı zaten Eve çocuklara eşine temizlik çamaşır ütü yemek vs bunlara kendini adamış sın o yüzden bu durumdasın söyle güzel bı silkelen bı gün makyaj yap bı gün vicut temizliğini yap kendiliğinden başlayacaksın kendine bakmaya emin ol
gezentianne cennetmelegininannesi Tahmin ettim altından böyle hikayeler cıkabileceğini😓 O yüzden psikoloğa gitmeniz şart..
gezentianne cennetmelegininannesi benim psikolojım hiçbir zaman iyi olmadı her sinir stres anında kendime hakim olamadan yerim tok olsam bile ya benim çok yaram var aileme çok öfkeliyim anneme çok öfkeliyim her ne kadar onunla konuşsam da ondan alamadığım bir hırsım var bir çocukluğum var vermediği bir sevgi var öfkem dinmiyor yemek yemek ve temizlik yapmak beni bir nebze rahatlatıyor Sizi çok iyi anlıyorum ama bu travmaları profesyonel bir yardım almadan çözmeden,temizleyip kabullenip psikolojik sağlamlığa ulaşmadan yapamazsınız.Daha da kötüye gider durumunuz..
gezentianne cennetmelegininannesi almam sanki kendime laik görmüyorum ama benim yapamadığım şeyleri kızım yapsın istiyorum benim gibi olmasın istiyorum. Onun saçını her hafta maske yaparım tırnaklarına baskınını yaparım ama ben kendime nedense yapamıyorum Çünkü travmalarınız var kendinizi değersiz hissediyorsunuz