Kızlar sorum çok açık ben aşırı bakımsız kilolu üstüne başına dikkat etmeyen biriyim. Eşim ise çok fit kendine önem veren maskesini peelingini nemlendiricisini eksik etmeyen biri. Benim ayakalarım altları içlerine bişeler takılacak kadar çatlak parmaklarım nasırlı. Aşırı çatlaklarım selülitlerim var yüzümde aşırı lekelenme vs var. Vücudumda belimde göremediğim her bölgesinde fazlasıyla tüylenme var. Asla kendime bakamıyorum evime aşırı bakıyorum aşırı iş temizlik yaparım kızıma bakarım ama aynı özveriyi kendime gösteremiyorum hergün diyet spor başlıcam her gün yarın başlarım diyip daha fazla yiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm kendime nasıl çeki düzen veririm. Eşimden utanıyorum artık adam aldatsa hakederim o derece eskiden lazere vs giderdim son 2 senedir yüzümdeki tüyler sakallar uzuyor kaşlarım birbirine giriyor yine rahatsız olmuyorum çok özel bir gün olmadığı sürece onları bile temizlemiyorum. Eskiden makyaj kraliçesi olan ben şimdi malzemem bile yok kendimden iyice tiksiniyorum ve utanıyorum siz nasıl balıklı olabiliyorsunuz