Yvhbb asil15 bat tarihinden itibaren canım hatta tam 7 haftalıkken kalp atışını duydum iki gün sonra düştü 😢
asil15 Yvhbb inşallah tekrardan güzel haberler alırsınız kurban olduğum Allahin bir bildiği vardır geç geliyorsa okadarda güzelleşiyor
Grimsi Yvhbb 1.1 çıktı canım adete 1 hafta var acaba erken mi yaptım ondan mı yoksa negatif mi simdi de bu düşünce sardi
Nurrrrrrrrr3434 Benimde bat 12 Nisan bugün normal test yaptım ama negatif sizce erken mi yapmışım pozitife dönebilir mi
YyyyYasemin Nurrrrrrrrr3434 normal testte kolay kolay gecikme olmadan çıkmaz bence erken gebelik yapın
Yvhbb Nurrrrrrrrr3434 kaset test için erken davranmışsın canım erken gebelik yap eğer negatif çıkarsada üzülme geç döllenme olma ihtimali var 🌸
Ozlm_24 Yvhbb adet öncesi hep olur gögüs agrı şişkinlik yine aynı şekilde regle yakın adet belirtileri gibi arada bir sancı şeklince ugrayıp gidiyor şu an regl belirtileri yaşıyorm umutluydum insülin direncim çıktı pcos var doktorm proxyfemin ve omega 3 magnezyum verdi insülin direncini kırmam lazım 😔
2KizAnnesi03 Yvhbb bat13, test yapmadim daha. Hayirlisi, ara ara sancilarim oluyordu, bugunde gogsumde bi hayli hassasiyet basladi. Gecen haftada yumurtaliklarimda batma oluyordu.