Demem Yvhbb bat 15 Nisan, hafif bulantı, memelerde hassasiyet, kasık ağrısı var. Adet mi olacağım, anne mü belli değil 🤭😅😅nasıl bir metabolizma bizimki nereye çeksen oraya gidiyor belirtiler.
demom Bat 11 bugün erken gebelik yaptım negatif Ne yapmam lazım artık bilemiyorum olması için Ovülasyon testi yaptım jel denedim falan filan …
Ecekizir demom çok düşündüğümüz için olmuyor bunu artık çok net anladım geçen ay bende senin gibi ovulasyon jel hepsini denedim sat 18 marttı erken yumurtlama gördüm bu ay kasik ağrısı ve mide bulantısıyla ogrendim göğüs hassasiyetim hiç olmadı bata 13 gün kala test yaptım silik çıkarttı ama regl gününe kadar bekleyip öyle kan vereyim dedim belki senin de geç dollenme olabilir
demom Ecekizir 31 Mart yumurtlama 1 Nisan çatlama gördüm öncesi sonrası dedim deneyeceğim olur diye ne göğüs şişliği ne acısı var sadece regl öncesi o her iki tarafta ki ağrı var …. 9 -10 ay oldu deniyorum yok yok yani :(
Nurrrrrrrrr3434 Benimde 5 ay oldu sanki bakıldığında çok değil gibi ama tedirginlik oluyor insanda acaba olmayacak mı tedavi mi gerekecek diye 😢
yesildeniz_ Bat 14 tahmini olarak. 31 martta ya da 1 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Bayrama denk gelince ovulasyon takibi yapamadım ama 2 nisanda biraz koyu 3 nisanda silik çıkmıştı. Bugün yani regle 7 gün kala kahverengi lekelenmem başladı. Hayaller umutlar tüp bebek tedavisine kaldı