icmimaranne Yvhbb yok canım stres yaptırıyor diye bıraktım ama 25 martta doktora gittim 5 tane yumurtam olduğunu bu hafta çatlayacağını söylemişti
Yvhbb icmimaranne belki geç döllenmedir canım moralini bozma ben ilk gebeliğimde adete üç gün kala 7 değerle öğrendim evde genelik testi yapsaydım negatif çıkacaktı büyük ihtimalle o yüzden hep bir şanş olduğuna inanıyorum 🌸
asil15 Kızlar öncelikle şunu söylemek istiyorum kesinlikle adet gecikmesi olmadan yapmayın artı ucuz kaset en güzel sonucu veriyor
asil15 Birde oluruna bırakın bende çok fazla üzerine dusuyordum 2 yıldır olmadı son 2 aydır asla düşünmedim tek seferde tuttu gebelik
asil15 Yvhbb 6+1 son adet gününe göre 10 gün kan testi vermiştim sagljk ocağındaki doktor erken demisti bu hafta tekrar kan verip ona göre gidicem inşallah 10 gün önce bhc 426
Yvhbb asil15 yaaa çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşaAllah dua et bizim içinde hamilelerin duası kabul olur derler 🌸🌸☺️
asil15 Kubraayhan Yvhbb amin inşallah canım sizlerde en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah