minussset deletedmom43191 yaaa kuzucum . Bana yakın olsan nöbetçi eczane bulup ne istersen alırdım . Allahım yardım etsin 🥹
deletedmom43191 minussset senin guzel yüreğini severim kız 😘😘 ne iyi kalplisin öyle çok teşekkür ederim 😘😘
Blueeberryy Benimkide dun ilk defa o kadar huysuz oldu kendini geri cekiyo sut icmiyo uyumuyo agla agla bugun iki cesit gaz damlasi aldim hem onlari verdim hem annemle banyo yaptirdik rahatladi kac saattir uyuyo masallah
deletedmom43191 Blueeberryy maşallah çok şükür bende banyo ettircektim pislik site sulari kesmişti gece yaptiramadim 😔😔😔
deletedmom43191 Gamzeli_03 dün sütüm yok diye soğan bulgur yedim olabilir tabi gazdı büyük ihtimal anlayamadım hiç
Gamzeli_03 deletedmom43191 soğan da yapar bulgur da gaz yapar canım kimyon iç yemekler den önce yoğurt üstüne dök ye kimyon hem sana hem bebeğe iyi gelir süt için de dut kurusu kaynatıp için oda güzel süt yapıyor gaz da yapıyor dut da
deletedmom43191 Gamzeli_03 teşekkür ederim 😘😘 evet doğru ya onlar da gaz yapar ah napayim canım akıl mı kalıyor tempoda sebep ne bulursam atıyorum ağzıma iste
Gamzeli_03 deletedmom43191 hepimiz geçtik i dönem den canım şuan 10 aylık olduk bizde günler çok çabuk geçiyor 🤲🏻😍😘♥️
deletedmom43191 Gamzeli_03 😅 ben 4 senelik anneyim hiçbir zaman çocuklarıma bisey yapmadı diye bunda da yapmaz zannettim 4 ve 2 yaşındaki oğullarımda gaz nedir hiç bilmezdim dün bir tuhaflık vardı kızımda ama neyse 🙄
Gamzeli_03 deletedmom43191 Rabb’im hayırlı evlat eylesin inşallah benim de iki oğlum var eşim üç kız olur belki diyor maşallah sen bulmuşsun iki oğlan dan sonra kızı bana da hiç kızım olacak gibi gelmiyor 😂
deletedmom43191 Gamzeli_03 amin insallah hiç umitsizlige kapılma belki kız olur seninde 😊😊 seninkiler kaç yaşında
Musilk-1 deletedmom43191 bebiş anne sütü alıyor zaten birkereye mahsus zararı olmaz canım her seferinde değil alması için