deletedmom43191 canım benim belli ki bir sıkıntısı var gaz damlası verdin mi, şu yüzden soruyorum biz de böyle Bir gün geçirdik gaz damlası yüzünden normal zaman da verdiğim de hiç böyle huzursuzluk yapmadı ta ki o güne kadar 😣😩😭 damlayı verdim yarım saat sonra çocuk huzursuzluk yapmaya başladı artık çığlık çığlığa ağlıyor 🤦🏻♀️ netten baktım ,gaz damlası yapıyor kullanıcı yorumları aynı şikayet ile dolu 🤦🏻♀️ gaz masajı yapacağım çocuk resmen kıvranıyor bacakları kasıyor, yaptığım şekilde dene sen de, bebeği sırtı senin göğsün de olsun elini karnına koy yavaş yavad sık bırak sık bırak arada aşağı doğru sıvazlayarak indir gaz sıkışıyor ve çocuk sancı dan yapıyor yaptıkça elinin altında pıt pıt gaz taneleri gelecek,bunu yaptıktan sonra gaz damlası tövbe kullanmadım daha her gaz damlası her bebeğe iyi gelmiyor nurs kullandım o iyi geldi ilk zinco aldım o ilk zaman sanki iyi gibiydi sonra arkadaşın önerisi ile bir damla aldım adını unuttum o perişan etti bizi bu şekil de yap ister ılık bir duş aldır hatta küveti su doldurup başını tut su içinde hareket ettir rahatlar başını ıslatma dan geçmiş olsun cnm Rabb’im şifa versin inşallah 🤲🏻😘