mysweetgril1 EsoMom_ göremedi doktor canım 2491 de göremedi keseyi vajinal bakmadı normal ultrasonla baktı haftaya gel dedi merakla 12 gün sonra tekrar gidicem inşallah doktor bazen 4000 lede gorulmedigini söyledi korkma var dedi ama yinede korkuyorum
EsoMom_ mysweetgril1 korkma yavrum herkesin ki degişiyor bünyesine göre demekki ama cihazdan cihaza da fark var bence
mysweetgril1 EsoMom_ bilmiyorum ya kafam karışık ilk olunca endiseleniyo insan kilom da var acaba ondan mı gözükmedi diyede düşünüyorum bı kaç kişi öylede soyledi
EsoMom_ mysweetgril1 hiç bilmiyorum aslında ilk te olsa ikinci de olsa aynızyoz sanırım benim ilki ölü doğum oldu ama ilkinden daha tedirginim ilkte bölge değildim rahattım biraz degişiyor yani telaş yapma pozitif düşün sürekli pozitif şeyler olsun 🥰🥰🥰🥰
ikizlerin_annesi__ mysweetgril1 bence de korkmayın pozitif düşünün çöm çok önemli bu süreçte gerçekten de herkesin süreci çok farklı baskın mesela adet gecikmesi aynı gün olup benim 500 iken başkasının da 1000 lerde olabiliyor . K yüzden asla boş yere stres yapma çayın
ikizlerin_annesi__ EsoMom_ ayyyy maşallah sizde yeni hamilesiniz o zamannnnm ben siz eski doğumdan örnek veriyorsunuz sandım 🤗🤗 ayy çok çok sağ olun hadi inşallah 🙏🏻
EsoMom_ ikizlerin_annesi__ yok canım yeniyim bir hafta geç yumurtlama oldu bende o yüzden keseyi geçen cuma 5+6 da gördüm kalp atışı için bu cumayı bekliyorum sindi 🥰🥰🥰
Mehtap_00 ikizlerin_annesi__ amin inşallah siz ne kadar rahat olursaniz bebek de o kadar rahat yerleşir unutmyn tekrardan hayırlı olsun inşallah
Emay-1803 Kızlar merhaba ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ama ben pcos olduğum için düzensiz adet oluyorum adetim tam 3 gün geçince beta yaptım ve 22,95 çıktı sizce normal mi ayrıca adet döngümünde tam 51 . Günündeydim geç oluyorum yani
Emay-1803 Ayrıca sol kasığım çok ağrıyor çok rahatsız içim umarım bi sorun yoktur pazartesi günü kadın doğuma gideceğim
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy ooooo maşallahhhhhjh cokkkk ama çok iyi 🤗🤗🤗🤗🤗 Benim değerim çok düşük neden acaba 😔😔 senin adına çok ama çok sevindim Allahım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
DuruDefne_mommy ikizlerin_annesi__ üzülme canım herkesin aynı olupta aynı şekilde artmak zorunda değil sonuçta sende en kısa zamanda keseyi görür rahatlarsın inşallah🥰🥰🥰
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy inşallah canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 belki geç döllenme olmuştur onunla da kaynaklı olabilir . Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻❤️ Saglık ocakları da kapalı mı ?
DuruDefne_mommy ikizlerin_annesi__ aynen geç döllenme olmuş olabilir senin büyük ihtimalle o yüzden gönlünü ferah tut.Saglik ocağı kapalıydı bende gittim laboratuvar da verdim kan 2 saate çıktı
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy anladım canım ben en iyisi pazartesi günü gideyim . Birde bu süreçlerde neler yiyorsunuz acaba ?
Seyda-06 Regli günümde verdiğim kan sonucum 121 çıktı acilde sizce degli günü için iyi mi pazartesi gidip kan vereceğim tekrar inşallah 30 mayıstı reglim
DuruDefne_mommy ikizlerin_annesi__ sabahları kahvaltımı muhakkak yapıyorum yumurta yemeye çalışıyorum bolca su içiyorum ve her gün meyve yiyorum