ikizlerin_annesi__ En son adet tarihim 28 Şubat . En son bugün beta verdim 573 çıktı . En son 1 hafta önce vermiştim artış az mı 😔😔😔
DuruDefne_mommy ikizlerin_annesi__ bence güzel ilerlemiş bende dayanamadım yarın vericem tekrar kan ayin 10 una randevum var ama daha çok var artışımı görmek istiyorum tekrar
ikizlerin_annesi__ Mehtap_00 gerçekten mi ayyyyy inşallah ya nasıl üzüldüm ben niyeyese kendimi 1000 lere düşündüm 500küsür görünce bir şok oldum
Mehtap_00 ikizlerin_annesi__ adet tarihine göre hesaplama olmaz ki belki geç döllenme tutunma oldu bebeği doktor gormeden bilemez ama içiniz rahat olsun gerçektn çok güzel artmış maşallah benmde geç döllenme oldu hatta 16 gün adet tarihimi ileri çekti doktrm bunda korkulack bişey yok 😊
ikizlerin_annesi__ Mehtap_00 öyle mi diyorsunuz ayy herkes güzel artmış denil şimdi doktoruma da yazdım ona da soracağım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin gönlünden geçen tüm hayırlı dualar kabul olsun inşallah 🙏🏻
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy inşallah canım doktoruma sordum güzel artmış dedi ama keseyi görmek için 1500-2000 olması gerekiyormuş o yüzden pazartesi günü gideceğim ultrasonaya
ikizlerin_annesi__ mysweetgril1 mysweetgril1 senin artışın çok iyi aslında canım adet günün ne zaman en son doktor be dedi
Mehtap_00 ikizlerin_annesi__ amin inşallah siz ne kadar rahat olursaniz bebek de o kadar rahat yerleşir unutmyn tekrardan hayırlı olsun inşallah
EsoMom_ ikizlerin_annesi__ pazartesi değerim 518 di cuma gunu keseyi gördük karnımdan baktı doktor 🥰🥰🥰🥰
mysweetgril1 ikizlerin_annesi__ 17 Şubat adet tarihim şuan 16 gün gecikmem var gittim doktora keseyi göremedi tekrar kan istedi oda 2491 di işte haftaya tekrar gel dedi 14 de gidicem
ikizlerin_annesi__ EsoMom_ ay darısı başıma ve isteyen herkese inşallah bana da doktorum pazartesi günü gel dedi inşallah o zamana kadar değerim artar ve keseyi kolaylıkla görebilirim
mysweetgril1 EsoMom_ göremedi doktor canım 2491 de göremedi keseyi vajinal bakmadı normal ultrasonla baktı haftaya gel dedi merakla 12 gün sonra tekrar gidicem inşallah doktor bazen 4000 lede gorulmedigini söyledi korkma var dedi ama yinede korkuyorum
EsoMom_ ikizlerin_annesi__ ohooooo her türlü görürsün alttan muayene bile gerek yok benim geçen pazartesi 518 di cuma günü gittim karnımdan gördü doktor bu değerlerle tek keseyi değil pazartesi günü bebeği de görürsün insalllah 🥰🥰🥰
ikizlerin_annesi__ EsoMom_ ayyyy maşallah sizde yeni hamilesiniz o zamannnnm ben siz eski doğumdan örnek veriyorsunuz sandım 🤗🤗 ayy çok çok sağ olun hadi inşallah 🙏🏻