etkafa Kivircik01 arardım buldum kız 6 eczane aradım bir tane buldum sonunda 😁😁😁gidip alacam ahahahaha ama sabah mı yapsam şimdi mi kararsızım
Kivircik01 etkafa Bak ben de böyle yapıyorum işte arayan belasınıda bulur mevlasınıda dedikleri olay 😂😂
Htc2725- etkafa bat 9 ama belirti fln yok bir de ben sadece adet bittikten sonra sabahı ve diğer gün ilişki oldu başka da olmadı ihtimali var mıdır ki acaba
Kivircik01 etkafa Yok ben direk arıyorum varsa gidiyorum yoksa oturuyorum başka eczane bakıyorum çünkü ondan başkasına güvenmediğim için başka marka almanın da bir mantığı yok diyorum
Htc2725- etkafa yumurtlama olayı falan var ya hani o kadar erken olur mu ki eşimin annesini kaybettik işte hiç değerlendiremedik 9 mart hasta oldum 13 ne bitti bende 15 ve 16 Mart sadece ilişki oldu başka da yok
etkafa Ayssa202 böyle hamilelk öğrenen gördüm bi test yap canım bende yapmayı düşünüyorum ama daha 8 Nisan benim ki erken gebelikte çıkar mı bilmiyorum
1oglanannesi etkafa insaAllah geçen ay kimyasal oldu bu ay him telaş yapmıycam kimseyede söylemiycem bide surprizli sekilde söylemiçtim geçen ay kimyasal olunca çok utandım ☹️