Kivircik01 etkafa Bence de öyle yap kuzum varsa erken öğrenmiş olursun yoksa gecikmeye beklersin artık
Glsn1 etkafa awox yaptım silik Çıktı ertesi günü normal kaset test yaptım onda da daha belirgindi bat 8 9
Kivircik01 etkafa Ben telefonla arıyorum yakınımdaki eczanelere soruyorum varsa gidiyorum yoksa gitmiyorum zaten
Yazmelegi_ etkafa bende sordum bugün hic birinde yok neredeyse en sonunda sipariş verdim hafta sonuna gelir inşallah
Obsidyeen Begonvil15 hayırlı olsun 🌸 benim de bat 9 nisan belirtileriniz nelerdi? Benim ovülasyondan sonraki 3. Gün başlayan kasık batmam/ağrım, bel ağrım, mide yanmam ve meme hassasiyetim var. İnşallah biz de pozitif görürüz 🙏🏻
Begonvil15 Obsidyeen aman aman bir belirtim yoktu aslinda gebelik istediğim için test yaptım ama ara ara kasıklarıma ağrı gibi bir şey giriyordu, net şu diyebileceğim bir şey yok 🙏🏻 inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler bebekler versin uzun ömürlü olsun 🙏🏻🥰
Begonvil15 etkafa taş çatlasın 5 6 kere ilişki yasamisimdir bu ay. 8 regl başlangıcı 14ünde bitti. Emin değilim ama 20 21 yumurtlama çatlama dönemi olabilir canım benim böyleydi
etkafa Kivircik01 eşim gelsinde gidip bakacam eczanelere varsa alıcam kuzum yatın ilk idrarla yaparım eğer Awox varsa
Kivircik01 etkafa Tabii ki öyle yapmalısın kuzum bu arada ben hiç ilk idrarla yapmıyorum biliyor musun hep öğlen akşamüstü falan filan
etkafa Kivircik01 ya ne bilim ilk idrar daha doğru sonuç veriyor diyorlar ben de ilk gebeliğimi akşam yapmıştım
etkafa Kivircik01 arardım buldum kız 6 eczane aradım bir tane buldum sonunda 😁😁😁gidip alacam ahahahaha ama sabah mı yapsam şimdi mi kararsızım
Bernuss Bende bu ay aşılama yaptım bat 7 gösteriyor belim çok ağrıyor kasıklarıma batma oluyor ara ara ve çok alakasız yerde alakasız koku alıyorum koku hassasiyetim normalde de olduğu için emin olamıyorum yarın kan vereceğim bakalım heyecanla bekliyorum