etkafa Ayssa202 sabah ilk idrarla dene bence bende netten getirecem . Normalde alcaktım bu gün ama 5 lisi daha uyguna nette
1oglanannesi etkafa insaAllah geçen ay kimyasal oldu bu ay him telaş yapmıycam kimseyede söylemiycem bide surprizli sekilde söylemiçtim geçen ay kimyasal olunca çok utandım ☹️
yesildeniz_ 1oglanannesi iyi ki kimseye söylemiyorsunuz forumdaki herkes öğrendi 😂😂 umarım tanıdık birileri yoktur
etkafa Kivircik01 aşkım netten alacam çok pahalı eczaneden trendyoldan 5li söyledim 140 tl ye eczenade bir tanesi 150
etkafa Ayssa202 olur ama erken gebelikte çıkar kasette belki çıkmaz kuzum bi kaç gün bekle net sonuç için
Kivircik01 etkafa AAy gerçekten ne kadar pahalıymış bence de alma Trendi yolda daha uygun ben getirdiğimde Trendi yolda aynı fiyatta olduğu için buradan alıyorum
Ayssa202 etkafa şansa elimde yok eşimden de istemek istemiyorum bu sefer süpriz olsun istiyorum. Striple yapayım o zaman bence
etkafa Kivircik01 yok kuzum çok pahalı ya heveslendim ama sonra netten baktım 5li 140 tl onu alırım daha iyi en azından bu ay olmazsa bile diğer aylar denerim testleri 😁😁
PortakalOrdaKal etkafa ben en son 8 martta regl oldum. 26 günde bir falan oluyorum. 3 ünde ya da en geç 4 ünde olmam gerekiyor ama dayanamayıp test yaptım ve sonuç
Tutar13 PortakalOrdaKal bu ınovatanın gebelik testi ben sabah yaptım bende cıkmadı catlamanın 9.gunu benim bugun senin kacıncı gun canım