Seher725 Kızlar 11+5 günlük hamileyim midem inanılmaz derecede şiş davul gibi çok rahatsızlık veriyor mide bulantım da çok oluyor tuzlu baharatlı şeyler yiyemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ☺️
Seher725 Rabiayunus2025 merhaba bende tiroid ilacı kullanıyorum sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce akşam da tok karnına folik asit kullanıyorum
Rabiayunus2025 Seher725 öyle yapıyorum 4 yıldır her gün aynı saatte içiyorum benim ki haşimoto zaten ömür boyu ilaç
Gul1402 Rabiayunus2025 kuzum merhaba bende 6+4 um. Bende de demir eksikliği var feramat kullanıyorum. Tsh biraz yüksek çıktı 25 mg lik tiroit ilacı kullanıyorum. Balik yağı omega kullanayım mi diye doktora sordum onu kullanma zaten icindekiler folik asitte var diye sadece folik asit kullan dedi
Musilk-1 ppmerlina benim tavsiyem normal doğum yapacaksan bol bol yürüyüş ve nefes egzersizi burundan nefes al ağızdan ve buna çalışabilirsin arada video da bakabilirsin
Musilk-1 ppmerlina sanmıyorum emiyorsun sonuçta tamam tadı ağızdan aşağıya gitsede sigara kadar zararlı olamaz iyleşmen lazım önemli olan bu
Elamomy ppmerlina bıtkı çayları yasak Sadece ıhlamur olabılır oda cok az Bence lımonlu ılık su ıc şekerli sen bilirsin
staRmama ppmerlina doğumu düşünmeyin bebeğiniz nasıl geleceğini kendisi seçsin ona bırakın. Hiçbir şeye üzülmeyin ve tadını çıkarın unutmayın aynı bebeğe bir daha gebe kalmayacaksınız. Hormonlar bazen sizi ele geçirecek korkmayın lohusalık geçince eski halinize döneceksiniz 💗
Ayse3434ay staRmama bu doğum olayından korkmaya başladım son zamanlarda ya ya normal yaparken sıkışırsa bırsey olursa dıye hep düşünüyorum sezaryan daha kolay gelıyor sankı
Rbabtn staRmama bir lohusa olarak bunu beğendim 😂 30 günlük olduk gittikçe daha iyiyim ama ilk günleri hatırlamak istemiyorum 😂
Rabiayunus2025 Gul1402 mutlaka takipte kal tsh önemli bir şey bende tiroiden dolayı 4 senedir olmuyordu ama çok şükür bu sefer oldu kalp atışını duyunca daha da iyi olucam inşallah 🥰🥰🥰🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayse3434ay ppmerlina ogretım uyesı profesör olayına takılmayın dırek operatör doktora gıdın hıc gerek yok , bol bol yürüyün haraketesız ben hamıleyım deyıp yatmayın , stresten uzak durun❤️
staRmama Rbabtn ay bende çok kötü olmuştum uykular haramdı gece acillik olmustum spinal agrısından kan sonucunu bekleyemeden eve koşmuştum bebeğime 🥹
Fey04 Geçen hafta cuma günü doktora gittiğimde 6+5di bugün 7+3 çıkması lazımdı ultrasonda 8+1 çıktı normal mi sizce kızlar doktor ilerleyen günlerde tekrar son adet tarihini düzenleriz dedi
mucizem4423 Fey04 canım normal dedim benim doktorum tarihe takılma ultrason önemli dedi sen de keyfine bak. Bence her şey yolunda gayet güzel gidiyor 💖🥰