Alone Minik6075 başın sağolsun cnm. Bende 16 ocakta 1 aylık yavrumu kaybettim. Benim yavrumda iyiydi evindeydi bişeyi yoktu birden rahatsızlandı ve 3 gün içinde toprağa koydum yavrumu. Ah acısı o kadar büyük ki. Burda herkes bişey söyleyecek çevrende herkes sana güçlü olmalısın o seni cennette bekliyor orada kavuşacaksın felan diyecek bunun gibi binlerce kelime duyacaksın seni avutmaya çalışanlardan. Ama bilmiyorlar ki ne deseler boş. Benim acım hala hafiflemedi gözümün yaşı dinmedi yüreğim soğumadı. Hala evde sesi gözümün önünde minicik bedeni… sınavımız çok büyük. Biliyorum acın dinmeyecek senin de benim gibi. Ama insan zamanla biraz da olsun alışıyor yokluğuna. Ya da alışmaya çalışıyor diyelim. Başın sağolsun tekrardan acını kalbimde hissettim aynı şeyleri yaşamış olmamdan dolayı sanırım. Çok zor. yarım kaldık
Minik6075 Alone insan ağlarken bile isyan etmiyorum Allahım ciğerim yanıyo acımdan ağlıyorum diye ağlar mı… onun yerine ben olmayı o kadar çok isterdim ki… yiyorum içiyorum boşluğunu dolduramıyorum. Ben hiç sesini duymadım ölüsüne bile bakamadım. Yaşıyorum ama yaşamıyorum her gün ona kavuşacağım güne daha çok yaklaşıyorum diye seviniyorum. Acınız acımız çok büyük… Adı bile yok bu acının tarifi mümkün mü? Peygamberimizin gözünü yaşartmış bizi üzmez mi? Evladım da benden razı olur inşaAllah ona kavuşmak için sabırsızlanan bir annesi var yalan dünyada ❤️🩹🥹 cennet kuşlarımız 🕊️ acıyı sevmek olur mu onu da sevmeyi öğreniyoruz işte ❤️🩹
Alone Minik6075 ah bir de beni düşün. Yavrumu aldım evime getirdim 1 ay emzirdim herşeyini giydirdim,yıkadım kokladım,evin her yerinde yatırdım,iki kardeşi var onlar da gördüler sevdiler. En acı olan da büyük kızıma(8yaş) ölümünü kabullendirmek zorunda kalmamdı. Hala kabullenemiyor. geçen deprem oldu ve oturdu ağladı evdeki kardeşi için. bir kardeşimi kaybettik bunu da kaybedecektik diye ve daha kendi çocukken bu acı ile tanıştı o kadar zor ki. Ah evlat acısı her türlüsü zor illaki rabbim kimseye yaşatmasın. Bizlere de sabrını versin bir an önce 🤲🏻
Minik6075 Alone ah güzelim rabbim bahtlarını güzel ömürlerini bereketli eylesin 🤲🏻 imtihan olmadığımız acıya konuşmak çok zor 😞 rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın 🤲🏻
Seyma0323 Uff.. ne desem boş. Allah sana sabır versin canim. Tabi unutulmaz, alışılmaz sadece o acı ile nasıl yaşanır diye öğreneceksin. Allah inshAllah tez zamanında sağlıklı bir evlat nasip eder, az da olsa acını hafifletir ❤️
Minik6075 Seyma0323 acıyı sevmeyi öğrendim 🥲 varlığı ile karnıma attığı tekmelerle şimdi yokluğuyla kalbimi acıtıyor ama başım üstüne ❤️🩹 amin inşaAllah dualarınız için çok teşekkür ederim ❤️
Kalbimde Minik6075 meleğin cennete Rabbim en kısa zamanda kucağını tekrar doldursun çok zor Rabbim sabır versin başınız sağ olsun
Zormama Ne kadar naif guzel kalpli birisiniz, Allah gönlünüze gore versin.. basiniz sagolsun okurken bile icim yandi, insanin empati bile yapamayacagi aciyi yasamissiniz, cok guclu birisiniz, her sey guzel gonlunuzce olsun💐💐
Oykuarden ikinci--geliyor benimde 34. Haftada bebeğimin kalbi durdu hamileliğimde hiç bir sorun yoktu sizin sebebi bellimi şimdi testler verdim otopsi yaptırdık hiç bişeyin sonucuda çıkmadı perişan haldeyim
ikinci--geliyor Oykuarden Basınız saolsun Rabbim sabır versin.Kakasını yapmış sebep bu otopsiye göndermedik. minicik bedeni el vermedi içimiz zaten belliydi sebebi.plesantayı gönderdiler onda da bir sorun çıkmadı
Kubra998 Oykuarden neden otopside sonuç çıkmadı acaba benimde bebegim 34 haftalik doğdu 3 gün yasadi herkes otopsi yaptir dedi ama ben yaptıramadim
Zeynep9120 Minik6075 Allah buna sebeb olan doktorların cezasını versin 41+1 e kdar bekletilmez bi bebek 40 haftada almalıydı inanın çok çok üzgünüm yaralı kalbinize sımsıkı sarılıyorum rabbim hz eyyüb sabrı versin size 😞
Minik6075 Zeynep9120 oğluşumun da adı Eyüp Aras 🥲 artık ne söylesem geri gelmicek doktorumun kendi kızı da 41+larda doğmuş 🤷🏻♀️ miniğim umarım benden razı olur 🤲🏻