SuEr_Tu1512 Minik6075 Boğazım düğümlendi… Ne yazıcağımı bilemedim aşırı kötü oldum😞 Başın sağ olsun, Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah 🤲
Eylul41 Minik6075 Gerçekten sadece yaşayan bilir bu durumun caresizligini cok aci cok. Bende kizimi dogumumun 2. Gününde kaybettim cok güçlü bir sesi vardi saclari simsiyahti. Onu defnetmeye bile gidemedim ayaklarim varmamişti cok üzücü gercekten. Allah bol sabir ve dayanma gücü versin. Rabbim tekrardan saglikli evlatlar nasip etsin. Sebep aramayin bosuna daha erken gitsemiydim keşke su haftada su gunde gitseydim bir sey olmazdi gibisinden vesvese verip kendinizi üzüp hirpalamayin takdiri ilahi onlarda cennet kuşu olacakmişlar . Allah saglikli bir yavru nasip etsin size
Minik6075 Eylul41 rabbim kaldıramayacağımız imtihanlarla sınamasın bizi 🤲🏻 10 çocuğumda olsa onun yeri dolmayacak ❤️🩹 bende bebeğime hiç bakamadım dokunamadım 😭 eşim bir fotoğraf çekmiş onunla avunuyorum 🕊️ normal doğum diye gittiğim hastaneden ful anestezi alıp sezaryen doğum yaptım umarım bana kırılmamıştır 😢
Minik6075 Zeynep9120 oğluşumun da adı Eyüp Aras 🥲 artık ne söylesem geri gelmicek doktorumun kendi kızı da 41+larda doğmuş 🤷🏻♀️ miniğim umarım benden razı olur 🤲🏻
Yavuzzynpmhra Minik6075 çok var 41lerde doğum yapan. Rabbim acınızı hafifletsin, meleğiniz cennet kapısını açsın size inşaallah. Okurken gözlerim dolu dolu okudum… Sizi tanımıyorum ama, duacınız oldum.. sımsıkı sarılıyorum 😔🫂❤️🩹
Zeynep9120 Minik6075 ne desem bilemedim o haftaya kadar beklemek hep risk işte ama ömrü yokmuş Allahım sizi cennetinde kavuştursun 🤲😞
busrax_ Minik6075 içimde bir şey cız etti okurken ve gözüm doldu. Rabbim size sabır versin. Meleğiniz sizi cennetin kapısında bekleyecek 🌸 inşallah çok kısa sürede toparlarsınız 🥺
Sert1110 Minik6075 başınız sağolsun Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah cennette sizi bekleyen bir meleğiniz var Allah’ım sizi orda kavuştursun inşallah🤲
Sahra25 Minik6075 ah kuzum sakın üzülme melek oldu o.. okurken gözlerim doldu öbür tarafta seni bekleyecek inanıyorum..bütün dualarım seninle rabbim tez vakitte sağlıkla sıhhatle anne olmayı sana nasip eylesin canım benim..🤲🏼
ikimelekannesi2224 Kalbim paramparça oldu bu tarifsiz acı için sabır dilemekten size dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor güzel kardeşim Rabbim yavrunu sana ahirette şefaatçi kılsın başın sağ olsun 🤲🏻💕
Minik6075 Zeynep9120 inanın elimden geleni yaptım onu sağlıkla dünyaya getirmek için 😢 3.gebeliğim olduğu için ilk zamanlar iğneler vurundum son güne kadar ilaçlar içtim doktorumu kaybetme korkusuyla riskli gebelik doktoru seçtim ama sonucu değiştiremedim ☹️❤️🩹 umarım oğlum bizden razı olur 🤲🏻 çok çabaladık çırpındık babasıyla ama kavuşamadık… Kavuşmaların en güzeli için sabrediyoruz ❤️
ikinci--geliyor Oykuarden Basınız saolsun Rabbim sabır versin.Kakasını yapmış sebep bu otopsiye göndermedik. minicik bedeni el vermedi içimiz zaten belliydi sebebi.plesantayı gönderdiler onda da bir sorun çıkmadı