star_ana Minik6075 cennette şefaatçin olsun inşallah kardeşim çok üzüldüm böyle bisey okuyacagimi tahmin etmemiştim.cok üzüldüm.
Minik6075 star_ana Allah razı olsun kardeşim ben de yazacağımı hiç düşünmemiştim ama yazdım maalesef ❤️🩹
zge13 Minik6075 Allah yardımcınız olsun başınız sağolsun çok üzüldüm zor bir doğum zannediyordum çok üzüldüm
Fatmanuratmn Minik6075 güzel anne yavruların cenette Allah sabır versin herkesin imtihanı ayrı Allah güç kuvvet versin
ikinci--geliyor Minik6075 Allah size sabırların en büyüğünü versin dayanma gücünü artırsın.vardır illaki herşeyde bir hayır.Bende bebeğimi anne karnında kaybettim 39+3 de senin acını çok iyi anlıyorum.
Oykuarden ikinci--geliyor benimde 34. Haftada bebeğimin kalbi durdu hamileliğimde hiç bir sorun yoktu sizin sebebi bellimi şimdi testler verdim otopsi yaptırdık hiç bişeyin sonucuda çıkmadı perişan haldeyim
october Minik6075 başın sağ olsun allah sabır versin 🙏🏻 çok zor bir imtihandan geçiyorsun cennette seni bekleyen bir melek var artık 🤍
Yaseminkayaa Minik6075 çok üzüldüm anlatamam Allah sabır versin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum başınız sağolsun tekrar