Minik6075 Yaseminkayaa hiç bir negatiflik yok. Hani sebep olabilecek olumsuz hiç bir durum yok. Doktoruma bugün muayenem vardı. İnanır mısın ben bebeği alana kadar kordon dolanması düğümlenmesidir diye düşündüm ama oda yoktu dedi. Tıbbın açıklayamadığı ani kalp durması olarak adlandırılan nadir olan bu olay senin başına geldi dedi. Kalbimin en kıymetli sancısına kavuşacağım günü sabırla bekliyorum 🤲🏻
Nilnil3535 Minik6075 Bazı şeyler gerçekten nasip kısmet kendinizde ya da başka bir şeyde sebep ya da suçlu aramayın kaldı ki doktorlar da asla risk almıyor zaten bir şey olsa doktor da beklemezdi siz bir an önce iyi olmaya bakın tabi ki acınızı yaşadıktan sonra 🙏🥲
Yaseminkayaa Minik6075 çok üzüldüm anlatamam Allah sabır versin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum başınız sağolsun tekrar
Minik6075 Nilnil3535 verende alan da Allah 🕊️ eşim ve ailesinden Allah razı olsun acı hepimizi yakıyo ama ellerinden geldiğince benim için çırpınıyorlar onlar sayesinde daha sakin geçiriyorum bu yas sürecimi ❤️🩹
epltkp Ne denir inan bilmiyorum ama seni tanımayan biri olarak çok üzüldüğümü ve senin için dua edeceğimi bilmeni istiyorum. Allah bunu unutturacak acı göstermesin bu da bir sınav Allahım yardımcın olsun başınız sağ olsun
Minik6075 epltkp amin Allah razı olsun, benim için dualarımdasınız demenin anlamının ne kadar kıymetli olduğunu bilemezsiniz. Düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın rabbim. Bende eşimle bu sınavdan alnımızın akıyla çıkarız inşaAllah 🤲🏻
Gmry Minik6075 Minik6075 Allahım kalbinize ferahlık versin inşAllah. Rabbim meleğinizi size şefaatçi kılsın. Dualarımdasınız bu gece🙏
Kmsleyll Minik6075 Tabikide 42 ye kadar bekleyen gebeler var hani ama 40 ı aştıktan sonra kordon dolanması dışkı yapmadısı vs seçenekleri artıyor artık Allah bilir tabiki ama ben 40 ı geçince bi tık korkuyorum hani genelde normal doğumda bekleniyor zaten acınız cok büyük Allahım sabır versin gerçekten melek olmuş inanın üzüldm bende cok baya da etkilendim yani
Minik6075 Kmsleyll işte herkes kavuşmak için doğum yapar ben ayrılmak için doğum yaptım. Acımı içselleştirmeyin üzülmeyin. İnanın üzmek için yazmadım. Acımı paylaşıp belki benim gibi olanlarda vardır diye kendime destek aradım. Konuştukça acım azalacak biliyorum. Çokça dua bekliyorum acıma deva olsun 🤲🏻 oğlumun adı Eyüp Aras 🕊️
ash62an Minik6075 O kadar üzüldüm ki yarım saattir bakıp bakıp ağlıyorum Allah size peygamber sabrı versin, evladınız cennetin en güzel yerindedir buna eminim. Başınız sağolsun 🖤
Minik6075 ash62an nolur ağlamayın çok üzgünüm özür dilerim 😢 cennet kuşuma kavuşmak için sabırla bekliyorum 🕊️ Allah razı olsun 🤲🏻