2bebelianne Kalbimde uyku yorgunluk göğüs ağrısı koku hassasiyeti ve mide bulantısı + iştahım açık kusma yok canım hiçbir şey istemiyor ama çok açım sürekli 🥹
2bebelianne Tubiku ilk doğumumda bebeği bekledik ne açılma ne sancı ne de bı belirti vardı Dr 40. Haftada sezaryen ile aldı gününü doldurunca ama yine kolik ve gazlı bir bebekti maalesef inşallah bunda aynı sorunları yaşamam
Tubiku 2bebelianne ins, böyle durumlarda geç döllenme olabilir deniyor. Yani 40.hafta sonra insan beklemek istemiyor riskli ama dilerim bu öyle olmaz sizin de benim de
nesli5154 ipekmom_ Bende yarın gideceğim bugün gidecekseniz bilgi verirmisiniz bende çok merak ediyorum
ilknuri ipek-15 evet benimde öyleydi 6+3 olduk hepsi hemen hemen gitti sadece hafif bi göğüs ağrım var oda elleyince oluyo bide ara ara kramp oluyo tedirgin oldum neden böle oldu acaba
Miniminia ipek-15 ben de bebeğim ne zaman doğacak yazıp eti’nin uygulamasına giriyorum oradan hesap yapıyorum. Uygulamada ben de göremedim 🙈
ipekmom_ nesli5154 tabii bi aksilik olmazsa 3te randevum var bakalımm. Sizin ağrı sızı durumunuz varmı benim zor geçiyor ya kasık ağrılarım var regl olacakmısım gibi korkutuyor
nesli5154 ipekmom_ bende sabahları mide yanması çok az bulantı oluyor arada birde gögüs hasasiyeti onun dışında belirti kalmadı bende korkuyordum ama normal diyorlar
Ceylanayaz Miniminia bende Kasım 15inde doğum görünüyor ama geç dölenme dedi doktor hala kalp atişi duyamadık 2. Hamileliğim yarın gidicem insallah duyarım ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı bunda mide bulantısı halsizlik uyku Mahvoluyorum 😬
Miniminia Ceylanayaz her şey yolundadır inşallah 🥰 genelde böyle durumları kız bebeğe yorumluyorlar ama bu sitede görüyoruz ki herkeste her şey olabiliyor ve şaşırtabilir 🌸
nesli5154 Miniminia 13 kasım gözüküyor bendede 7+6 oldum yarın kalp atışı için çağırdı doktor inşallah yarın kalp atışınıda duyarım çok endişelenip ve sabırsızlanıyorum
merveeees1 Kalbimde bende belirti yok açıkcası ya ara ara hafif karın ağrısı oluyor oda normalmiş onun dışında mide bulantım olmadı doktor şanslısın dedi 😁sizde nasıl belirtiler var
Kalbimde merveeees1 valla canım benimde aynı migde bulantım olmadı göğüs agrıısıbazen oluyor bazen olmuyor kaç haftalıksınız