BlcSongullllllllll Miniminia 29 ocak son tarihim şu an 8+4 hamileyim kasımın ilk haftası doğum görünüyor
Gul1402 EsoMom_ kuzum görmedik bebegi sadece kese göründu. Haftaya perşembe gideceğiz insallah kalp atışını da duyarız 🌸 senin kesen ne kadardı kac milimdi
EsoMom_ Gul1402 benim kese çok küçük 0.49 cm herhalde 4.9 mm oluyor galiba beni cuma çağırdı senin kaç mm 🥰🥰🥰
Gul1402 Ceeyylinn benim cok belirtim yok ya asksjsj diyorum hamile miyim ben diye🤭 yemek yedikten sonra biraz mide bulantısı oluyor bi de goguslerim hassas biraz bu kadar 🤭 sende var mı belirti
Ceeyylinn Gul1402 bende yoğun akıntı var idrar yolu enfeksiyonu oldum onun dışında başka bir belirti yok şuan
Gul1402 EsoMom_ aaa evet kucucukmüs benimki 14 mmdi canim sadece kese gördük bizde . 10 gun sonra gel kalp atışını duyalım dedi doktor da biz haftaya perşembe gideceğiz insallah.
Kalbimde merveeees1 valla canım benimde aynı migde bulantım olmadı göğüs agrıısıbazen oluyor bazen olmuyor kaç haftalıksınız
flease ipekmom_ ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah, karından ultrasonla mı duydunuz ben de cuma gideceğim 7+3te
nesli5154 ipekmom_ saol canım sen esenlerde gidiyormuşsun doktora memnumunsun bende esenlerde ensara gidiyorum ama değiştirebilirim kalp atışını duyduktan sonra
ipekmom_ nesli5154 evet bugün ilk gittim esenler medipol nihan hanıma çok memnun kaldım muayenesi bilgilendirmesi flan çok iyiydiii
Miniminia Hifaakim bebeğim ne zaman doğacak yazıyorum google’a , orada eti cicibebe’nin Sitesi var.. gayet güzel oradan bakabilirsiniz
BlcSongullllllllll Elif-Salih Allah ikimizde kolay hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah 🤲 nasıl geçiyor hamileliğin ilk hamilelik mi senin de
almirmomy Nazli_3009 Tufu2 Yaseminn__ Damlanurr0 Ecisbicis Benim de 16 kasım görünüyor nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını falan duydunuz mu folik asit kullanıyor musunuz bazılarının tercih etmediğini duydum