hediyei ipekmom_ benimde aynı 7+2deyiz bugün 7nisana randevu aldım bayram girdiği için araya henüz duymadım kalp atışını
Kalbimde ipek-15 bence saçma canım hiç bulantı yapamayan da var bu şekilde sizde bence kimseye tavsiye vermeyelim korkmasın bulantısı olmayanlar
ipek-15 Kalbimde tavsiye vermiyorum doktor böyle söyledi diyorum diyorum zaten. Hiç bir annenin korkmasını istemem. Fazla bulantın olursa korkma hormonlar yüzünden ve bebek iyi durumda diye düşün dedi. Herkesin süreci farklı
BilgemAnne Benimde 5 subat 7+6 bayramdan önce cuma günü duydum kalp atışı amaa acayip uykuu uyuyorum surekli😴
Gul1402 Ceeyylinn kuzum bizde 27 martta yani 5+5 ken keseyi gördük Ultrason cihazına göre 5+2 ydi. 14 mm olmus kese. Kalp atisi için de 10 gun sonra gel dedi ama biz 2 hafta sonrası için 10 nisana randevu aldik insallah duyarız sesi
EsoMom_ Gul1402 sen iyi görmüşsün kesen büyük maşalllah ben kese gördüm küçüktü benim bir hafta geç yumurtlamadan oldu cuma gündü gidicem ben sen ne zaman gideceksin bebeği gördün mü kesede 🥰🥰🥰🥰
Gul1402 EsoMom_ kuzum görmedik bebegi sadece kese göründu. Haftaya perşembe gideceğiz insallah kalp atışını da duyarız 🌸 senin kesen ne kadardı kac milimdi
Gul1402 Ceeyylinn benim cok belirtim yok ya asksjsj diyorum hamile miyim ben diye🤭 yemek yedikten sonra biraz mide bulantısı oluyor bi de goguslerim hassas biraz bu kadar 🤭 sende var mı belirti
merveeees1 Kalbimde bende belirti yok açıkcası ya ara ara hafif karın ağrısı oluyor oda normalmiş onun dışında mide bulantım olmadı doktor şanslısın dedi 😁sizde nasıl belirtiler var