Leyla210 ipekveatlas malesef bende öyleyim 2. Trimestera girince daha iyi olurum dedim ama bu defa göbek çıktı.
asellmom Leyla210 olsun kız hamile göbeğini çok seviyorum ben dışarda sürekli kendime bakıyorum göbekle nasıl gözüküyorum diye 😁
Ynss Haftadayım 2 kilo verdim inş çok almam zaten 65 le hamile kaldım boyum kısa suan 63 kilıyum herkes 20 den sonra başlarsın kilo almaya sevinme diyor korkuyorum :(
asellmom 2Princess1Mom bende aynı öyle yanımda ekstra 3 yaşında bi çocuk daha olunca onla uğraşmaktan unutuyorum çocuk tekme atınca aaa ben hamileydim dimi oluyorum 😁
asellmom mrp2023 sorma geçen arkadaşımın kaynanası diyoki göbeğin hiç çıkmamış ama böyle olmazz bişeyler ye bu çocuk zayıf doğar dedim teyze Allah aşkına bari bana kaynanalık yapma6😁😁😁
mrp2023 asellmom git kendi gelinlerine yap kaynanalığını ahahah doktorlardan iyi biliyolar heralde 😂😂
asellmom Birbenbirbebek evet bende öyle düşünüyorum kızımda çünkü 20 kilo almıştım tam bundada illaki alırım da son aylarda
asellmom ipekveatlas Aaa ben bu hamileliğimde yediğim tatlının haddi var hesabı yok sonumuz hayr olsun 😁