2zannelerii Selim_Alparslan ümraniye eğitim araştırma hastanesi dün annemle eşim kavga ettiler çıkartın diye bu seferde tedaviye biz başlattık hiç bir hastane bunu üstelemez kimse sizi almaz dedi riskli sizinki bizi her şekil korkuttular
obli 2zannelerii sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin başka hastaneye gitmek istiyoruz ama bırakmıyorlar diye bence.
irmmoom 2zannelerii canım yıllar önce benzer bi olay yaşadım benim bebeğim karnımda ölmüştü özellerin hiç biri kabul etmedi eğitim araştırma hastanesine gittik orda dediğin gibi ben oradan çıkmak istedim ama çıkarmadılar tedaviyi de başka hastane üstlenmiyor
2zannelerii obli şikayet etsek ne değişecek gülüm diğer hastaneler kabul etmiyor beni sorumluluğu almyorlar
ibcmom 2zannelerii hic aklımdan çıkmıyorsun ya insallah iyi haberlerini alacağız korkma canım içini ferah tut
Anneoluyorumm00 2zannelerii canım yorumumlarını okudum dua etmekten başka çaremiz yok bol bol dua et kuzum rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲 rabbim her daim yardımıcınız olsun 🥹
Anneoluyorumm00 2zannelerii rabbim şifa versin canım sağlıkla ilerlesin, duamdasın canım rabbim yardımcın olsun inşALLAH 🤲🙏
Maiyaig 2zannelerii canım durumuna çok üzüldüm, aslında zeynep kamil köklü bir hastane ve doğum hastanesi direk zaten eşin bi önden gitse konuşsa böyle böyle bişey var diye belki alırlar ümraniyeden de orası zaten en fazla 7-8 dakika sürer
Balbebek012 2zannelerii allah şifa versin güç versin inşallah buraya gğzel haberler yazarsın bebişler doğdu çok iyiler diye
2zannelerii Maiyaig gitti kabul etmiyoruz diyorlar başka yerde yapılan tedaviyi üstlenemeyiz diyor 8 gün oldu hastanedeyim elim kolum bağlı ne yapacağım bilmiyorum
queenanne1 2zannelerii aklıma hep siz geliyorsunuz kaç saattir hesabınızı arıyorum son durumunuz ne acaba😔
Amine95 @2zannelerii merrhabalar. Nasılsınız? Bebisleriniz nasil? Aklıma geldikçe size dua ediyorum. İnsAllah üçünüz de çok iyisinizdir💖