queenanne1 2zannelerii aklıma hep siz geliyorsunuz kaç saattir hesabınızı arıyorum son durumunuz ne acaba😔
Anneoluyorumm00 2zannelerii oyy çok şükür kuzum kaç gündür senin için giriyordum çok mutlu oldum. Gözün aydın canım 🥰🥰 bebekler nasıl durmun nasıl kuzum
Amine95 2zannelerii masAllahhhh💖💖💖💖 çok sevindim. Allah hayırlı mübarek eylesin evlatlarınızı. Hızla toparlanırsınız insAllah
2zannelerii queenanne1 evet iyiler çok şükür iyi diyelim rabbim iyi etsin inşallah darısı bekleyen annelerimizin başına inşallah 🙏 ♥️
Sibelbozo Maşallah gözünüz aydın çok sevindim rabbim size de bebeklere de dayanma gücü versin inşallah ❤️
2zannelerii obli amin Allah razı olsun iyi diyelim rabbim iyileri karşılaştırsın bizi dualarınızı eksik etmedeniz bana rabbim sizden razı olsun 🙏♥️
2zannelerii Anneoluyorumm00 çok şükür iyiler bitanem yoğun bakımdalar erken doğdukları için inşallah iyi olurda erken çıkarlar darısı bekleyen annelerimizin başına inşallah 🙏 💖
Anneoluyorumm00 2zannelerii oyy çok mutlu oldum canım rabbim sağlıkla alıp evine götürdüğü günleri de nasip etsin inşALLAH 🤲🥰❤️ çok geçmiş olsun kuzum 💓