Anneoluyorumm00 2zannelerii sürekli senin postuna bakıyordum durumun nasıl diye , rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah ikisinide sağlıkla alırsın kucağına 🤲 şuan nasılsın ne yapıyorsun durumun nasıl
2zannelerii Anneoluyorumm00 hastanede yatıyorum bebekler kilo almyor yoğun bakımda yer yok almyorlar bekletyorlar beni sancılarım çok var 😞😞
Balbebek012 2zannelerii anladım canım benim sen iyi ol hiç belli olmaz belki kilo almaya da başlar lar sen ye iç dınlen bol bol
Selim_Alparslan 2zannelerii yaa başka hastaneye gitseniz ? Üsküdar zeynep kamil hastanesi cok iyi . Bir şekilde ambulansla falan götürsünler. Eşiniz yok mu yanınızda. Canım bazen kavga etmek gerekiyor sözünü geçirebilmek icin
Anneoluyorumm00 2zannelerii canım yorumumlarını okudum dua etmekten başka çaremiz yok bol bol dua et kuzum rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲 rabbim her daim yardımıcınız olsun 🥹
2zannelerii Selim_Alparslan gelişmyorlarmış suyum geliyor sancılar var damar yolu ilaçları veriyorlar ne yapacağımı şaşırdım vallahi
2zannelerii Selim_Alparslan transfer de etmyorlar bırakmıyorlar pazartesi gününe kadar beklim olmazsa gerçekten cıldırıp cıkıcm suyum da var sancım da var neye bekliyorlar anlmdm
Selim_Alparslan 2zannelerii böyle saçmalık olmaz hangi hastanedesiniz ki valla gelip kavga edesim geldi ya. Aileniz eşiniz tepki vermiyor mu kuzum anlamadim
2zannelerii Selim_Alparslan ümraniye eğitim araştırma hastanesi dün annemle eşim kavga ettiler çıkartın diye bu seferde tedaviye biz başlattık hiç bir hastane bunu üstelemez kimse sizi almaz dedi riskli sizinki bizi her şekil korkuttular