Baharayba Bayanulu mustafa asaf guzel malesef ikimizinde amcalarinin ismi mustafa oldugu icin onuda koyamiyoruz 😥
Sehermelisa Gulsum50 Canım bende Hamza Aras düşünüyorum Hamza ismini çok seviyorum ama bana çok ağır olduğunu söylüyorlar
Gulsum50 Sehermelisa kime göre neye göre ağır. Abdullah misal oda cok agir geliyor kulağa ama ablam abdullah eren koydu oglunun adini. Ve suan ben cok seviyorum ismini ozamanlar g Hic istememisdim misal. Abdül dedim epeyce. Nice isimler var asiri agir olan. Misal buralarda öcalan ismini cok koyarlar asil agir isim budur. Önemli oöan manasi bence Allahin aslani diyor heybet güc kuvvet hepsi bir araya toplanmis ben düaününce bile icim bi hos oluyor aşırı seviyorum bu ismi. Allah utandirmasin insallah. Hamza turan olucak. Milletimiz devletimiz icin calissin yararli biri olsun insallah
Sehermhc Baharayba 1. Ibrahim yigit ben dışında kimse 2 isim birden kullanmiyor o yüzden şimdi 2.prensim geliyor ona tek Isim koyacağız miraç olcak inşallah 36 haftalık olduk 💙
sidOs7 biz esimle basta aras efe istiyorduk, ama malesef kuranda gecmedigi icin koyamadik, sonradan halil efeye karar verdik 💙
Kkubraa Baharayba aynen bakıyorum da kız olsa diyorum bisürü isim bulurduk diyorum ama erkeğe de her isim yakışmıyor kulağa hoş gelmiyor
Baharayba Kkubraa o değil bu millet ilk ayinda koyup ismiyle karnini seviyo biizmkisi zaten 8. Ayinda gosterdi cinsiyetini ondan boyle oldu iste
2cocukbiranne Baharayba simdi allah nasip ederse kizim olucak 5 aylik hamileyim onunadida Ahsen Meva olucak 🥰
CnsyeniHamile Baharayba bizim cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa kayınbabamın adı olcak ❤️Mustafa
Daisyy Muzika yaa ne güzel ben de uygar istiyorum ama eşimi ikna edemedim 😐 uygar güzel isim ama kuzey istiyorum ben diye tutturdu 😕 neyse önümüzde 4 ay var ben onun fikrini değiştiririm herhalde 😁😁
Mlssa Baharayba Doruk,Deniz,Kuzey,Ayaz,Aras,Mert.. bu isimler cok hoş bana göre Size de fikir olsun☺️☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh Allah analı babalı büyütsün🤲🏻❤️
Glcnhsyn Baharayba talha sahabe adı muhammed emin olabilir mirac ,ensar, yusuf Hamza olabilir, Ömer ali,cihangir , Kerem Ali,Elyase, yasin, furkan, Mustafa Ethem, aklıma gelenler bunlar
Glcnhsyn Baharayba bizde 32 haftaligiz sana yazdığım isimlerden bizde herkeste var tek mirac yok onu koyucam bende