Yesim_Ercan Baharayba biz yakup dusunuyoruz onceden bunyamindi hz. Yakubu ruyamda gordum cok guzel bi sekilde o yuzden herkes yakup olsun dedi bende tmm dedim
Daisyy Muzika yaa ne güzel ben de uygar istiyorum ama eşimi ikna edemedim 😐 uygar güzel isim ama kuzey istiyorum ben diye tutturdu 😕 neyse önümüzde 4 ay var ben onun fikrini değiştiririm herhalde 😁😁
Muzika Daisyy kuzey de çok güzel bence 👍🏽 Ben de nazım, cihan istiyordum eşim beni kandırdı uygar oldu ☺️
Ozqeeeee merii07 cok guzel canim oguz isimi bende koymak isterdim ama eltim kymus benden once 😍bebis ne kadarlik
Daisyy Muzika çok çok güzel bi isim; hem anlamlı, hem herkeste yok, hem söylenişi çok hoş 😊 sağlıkla gelsin inşallah uygar bebek 😊
Muzika Daisyy inşallah yaa çok teşekkür ederim ☺️ erken doğum riskim var yatıyorum. İnşallah vaktini bekler Uygarım 💙 ve hepimiZ sağlıkla kavusuruz yavrularımıza inşallah 🙏💕
Glcnhsyn Baharayba bende izmitteyim kartepe de hatta yanlış tahmin etmiyorsaetmiyorsam esinin adı sercansa esinle eşim arkadaş 🙈😊
Yarenhilal Ebru87 miraç in yanına bir isim düşünüyormusun cnm bende miraç istiyorum ama yanına bi işim daha olsun diyorum😊
Ebru87 Yarenhilal karar veremedim yanina canim kizimda iki isim var merve naz ogulumda mirac ta kaldim