mucizeminannesi Ayazipek. Bizde Ayaz koymayı düşünüyoruz ama ya bebeğimiz bize soğuk olursa isminin anlamından dolayı diye düşünüyoruz.Sizin oğlunuz size karşı nasıldı☺
Selim_Alparslan Baharayba bence boşver canım koyduysa sen içinden geliyorsa koy sonuçta komşun yani belki 1-2 sene sonra hiç görmeyeceksin 😂 bizimde çok yakın birisi koydu Yavuz Selim ama ben takmadım koyacağız Selim ismini çok seviyorum 👶🏼
Baharayba Selim_Alparslan bende ikisini cok begeniyorum ama esim ozendi demesinler diye koymak istemiyo
Berraaa18 Baharayba Canım komşun yani ailenden birisi değil sonuçta herkesin çocuğu kendi evinde bence bi mahsuru olacağını sanmıyorum🤗🤰
Yarenhilal Ebru87 miraç in yanına bir isim düşünüyormusun cnm bende miraç istiyorum ama yanına bi işim daha olsun diyorum😊
Kkubraa Baharayba aynen bakıyorum da kız olsa diyorum bisürü isim bulurduk diyorum ama erkeğe de her isim yakışmıyor kulağa hoş gelmiyor
Baharayba Bltblt kayra diye bi marka var tesettur giyimde zaten aklima hep o geliyo ve erkege uygun bulmuyorum acikcasi