Supperrmom Aselyusra Bununla geçmiş olsun siz şanslı gruptaymışsınız yine de, banada aynı o devasa serumlardan verdiler 24 saat etki gösterir en azından dediler ama yok yok 10-12 saat sonra zonklamaya başladı 🥲
Hayelllerhayatttlar Aselyusra ayyy yapılıyorum öyle bişey ama bayram tatili inşaAllah hemen geçer de ona da gerek kalmaz
Hayelllerhayatttlar Aselyusra bana kimse gelmedi sipinal den kaynaklı diyip 3-4 sat gözetip altında bırakıp ewe yolladılar benimde hastaneden çıkacağım zaman oldu
ozlem6060 Hayelllerhayatttlar çok zorluyorlar ya ne kadar konuştular benle en son dedim doktorumu çağırın yeter dedim
Oznur91_ Hayelllerhayatttlar ilk gebeligim özelde oldu ama kabul etmedi geneli sakinleştirici verdi panik atak var çünkü şimdi devlete gidiyorum çok korkuyorum da umarım genel kabul ederler yoksa bu panik atakla zor
Hayelllerhayatttlar Oznur91_ genel çok çok çok güzel sipinal berbat bişey gerçi belki sizin bünye farklıdır inşaAllah çok güzel bir dogumunuz olur
Birannelikmeselesi Hayelllerhayatttlar beyin cerrahı bilir aslında :/. Omuriliğe uygulanan bir uygulama sonuçta
babyiscoming_ Hayelllerhayatttlar ben genel anestezi oldum hiç böyle sıkıntılar çekmedim çok şükür spinalde bu tarz sıkıntılar çok duydum ve kalıcı bir bel ağrısı bırakıyormuş baş ağrınız geçmezse eğer nörolojiye görünün
Hayelllerhayatttlar babyiscoming_ hastanedeyken doktorlar da öyle söyledi bende ilki genel olmuştum çok güzeldi
zgeDenizKaramanAtmaca Hayelllerhayatttlar benm de 7 gün oldu sezeryan olalı. İki gün çok şiddetli oldu parolun serumu oldum. Genelde yattım bebek uyuduğu sürece iki günde geçti. Duş almak bana çok iyi geldi bir de
Hayelllerhayatttlar zgeDenizKaramanAtmaca ewt bi duştan sonra çok az iyi oluyorum oda süzün sürmüyor ama
Happyka Hayelllerhayatttlar canım keşke ameliyattan sonra sade Nescafe içseydiniz baş ağrısı olmazdı, şuanda içebilirsiniz günde 2 3 bardak sade fakat
Happyka Hayelllerhayatttlar neden ben faydasını gördüm , ilk sezaryen da bende içmedim baş ağrısından ölmüştüm, 2 sezaryenda artık biliyordum hastanede 10 bardak içtim çıkana kadar yeminle baş ağrısı yaşamadım
Oznur91_ Hayelllerhayatttlar spinal bende bel ağrısı bıraktı 3bucuk sene oldu hala belim ağrıyor insaAllah genel yaparlar ben direticem