Asill01 Hayelllerhayatttlar kafein en güzel ilacı sade nescafe şeker ve süt tozu olmadan günde 3 4 kez içmen gerekiyor doktor bana yanında getir demişti hastaneye yatış yapılırken sürekli hemşireler nescafe getirmişti sende öle yap canm zaten baş agrısı kalıo bmm migrene çevirdi
Hayelllerhayatttlar Asill01 demeyin öyle çevirmesin ölürüm kahve fayda etmiyor asla ilaç fayda etmiyor sadece uzanmam lazım başımı hafiften kaldırsam dahi acısını size anlatamam
Zeynepdinc Hayelllerhayatttlar canım ben de aynısını yaşadım doktoruna git yatırıp ilaç veriyorlar ondan sonra toparlamıştım sürekli yastıksız yat bir hafta sürünmüştüm acı nescafe iç maalesef ben kafamı doğrultamıyprdum bırak ayağı kalkmayı ama geçiyor
Hayelllerhayatttlar Zeynepdinc Bayram kapalı her yer acil bişey yapar mı acaba? Çünkü ağrı girdiği zaman dayanılmıyor
Zeynepdinc Hayelllerhayatttlar bana da fayda etmemişti ne nescafe ne düz yatmak beni doktor 2-3 saat yatırdı ilaç verdi öyle toparladım
Hayelllerhayatttlar Zeynepdinc bana yatmak iyi geliyor uzamdıgıöda sıfır agrı benden iyisi yok bide ağrım geçip ayakta durabilirsem duş iyi başımı hafif kaldırayım çektiğimi Rabbim düşmanıma çektirmesin
Asill01 Hayelllerhayatttlar bende migren kaldı diye dedim canm ya bel agrısı bırakıo ya baş agrısı kahve tüketmeye dewam et geçmiş olsun
Zeynepdinc Hayelllerhayatttlar bence yaparlar en azından damar yoluyla ağrı kesici verebilirler çünkü dayanılabilecek bir acı değil
gevezeyazar1 Hayelllerhayatttlar tansiyonu kontrol et emboli atmasın genelde baş ağrısı tansiyon yüksekliğinde ağrıyo spinal sonrası
Hayelllerhayatttlar gevezeyazar1 valla aletim yok hiçte akıl etmedim bakmaya ama hastanede baktıklarında normaldi hep ağrı sırasında
Mervemth Hayelllerhayatttlar bende epiduralden 10 gün kadar çektim berbat bişeydi kalkamıyodum yatarak yemek yiyodum günde 3 kere ağrı kesici bitter çikolata 3-4 bardak nescafe kahve 3 lt su birde serum taktırdım öyle geçti çok kötüydü
Melodimm Hayelllerhayatttlar Bazı doktorlar uğraşmamak için sezaryen olsun derler mutlaka başka bir doktora daha gidin hamişler.
Hayelllerhayatttlar Melodimm ikinci sezaryanımdı ama ewt bazıları öyle ben genelde hiç sorun çekmemiştim bu sipinal beni yerle bir etti
Happyka Hayelllerhayatttlar neden ben faydasını gördüm , ilk sezaryen da bende içmedim baş ağrısından ölmüştüm, 2 sezaryenda artık biliyordum hastanede 10 bardak içtim çıkana kadar yeminle baş ağrısı yaşamadım
Happyka Hayelllerhayatttlar siz ameliyat sonrası hemen içmediğiniz için ağrıyor, ama geçecek ağrı kesici için
Hayelllerhayatttlar Happyka ewt ameliyat sonrası hemen içmedim baş ağrısı hastaneden çıkacağım gün başladı o günden beri içiyorum faydasız ağrı kesicinin kendine faydası yok be hiç fayda etmiyor
ikibaloglanannesi 2 sene önce devlette kendi isteğim ile spinal oldum ne baş ağrısı ne sırt ne bel ağrısı yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyor. Birde anesteziyi yapan kişi de önemli.
Hayelllerhayatttlar ikibaloglanannesi ewt herkeste farklı etki ediyor me güzel sizin adınıza sevindim bu acı cekilecek çile değil çünkü