Hayelllerhayatttlar 1 hafta önce spinal oldum, buraya harika doğum hikayesi yazarım niyetiyle girdim, daha cesaret edip o kötü doğum hikayemi yazamadım. 2.doğumumdu ilki de spinaldi ama harika geçmişti. İkinci gün sabahı bir baş ağrısı girdi alnımda şimşekler çakıyor ve ensemden biri çekiyor sanki, bol bol kafein al bitter çikolata ye dediler, ağrılarım pik yapınca morfin gibi ağır ilaç içeren serum verdiler ama etkisi gecince yine aynı oldu, dümdüz kafam yüksekte yatarsam sorun yok ama kafayı kaldırırsam dünyam başıma yıkılıyordu, duvarlara vuruyordum kafamı, bebeğimi bile emziremedim öyle bir hayat kalitesini düşürüyor bu ağrı. Anestezi bana geçmezse eğer kolumdan kan alıp spinal yaptıkları yerden o kanı enjekte edip omuriliğe yama yapacağını söyledi. 5 gün 4-5 fincan filtre kahve içtim, bol su içtim, şifa bulacağım diyerek iç hepsini, 5.günün sonunda ağrım geçti ama korkuyorum tekrar girecek diye düşün öyle bir etki bıraktı. Artık bilmiyorum benden mi kaynaklı yoksa anestezistin eli mi iyi değildi bilemiyorum günah almakta istemiyorum, rabbim yardımcın olsun bu acıyı çeken bilir, yani baş ağrısı sezeryanın acısını unutturdu