Hayelllerhayatttlar Bu baş ağrısı ne zaman geçecek 5 gün oldu ayağa kalktığım gibi kriz gibi geliyor yerle bir oldum ne kahve ne ilaç ne başka bişey fayda etmiyor 😓
Birannelikmeselesi Hayelllerhayatttlar bende sadece ameliyat esnasında tansiyonla birlikte çatlayacak gibi ağrı olmuştu. O da hemen düzenlemişlerdi. Sonra ertesi gün bile ağrım olmadı. Migrenim var birde. Acaba stres kaynaklı ağrı tetiklenmiş olabilir mi ? Doktorunuza danıştınız mı?
Talentedmom Hayelllerhayatttlar herkese farklı etki ediyor bende baş ağrısı hiç olmamıştı 2.bakalım nasıl geçecek
yeni_anne2 Hayelllerhayatttlar benn ne hastane de ne sonrasında yaşamadım hiç baş ağrısı acaba doğumda başınınızı cok mu hereker ettirdiniz ondan da kaynaklanıyor diye biliyorum
Ozbilcan Hayelllerhayatttlar çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🤲 neden ilki genelken ikincisinide genel secmediniz
Hayelllerhayatttlar Birannelikmeselesi stres filan olmadım ki hastanedeki doktorlar sipinal de normal diyor ama kaç gün oldu bu kadarı normal mi genel kontrolüm de bayramdan sonraya kaldı ancak o zaman sorucam inşaAllah geçer
Hayelllerhayatttlar Talentedmom benim ilki geneldi Allahım ben öyle güzel bi doğum görmedim sıfır agrı hemen ayaklandım sütüm hemen geldi ya anlatamayacağım kadar güzeldi ama ikincisi Rabbim böyle acıyı düşmanıma vermesin
Birannelikmeselesi Hayelllerhayatttlar bilmiyorum ama dediğim gibi ben neredeyse hiç yaşamadım. Çevremde de bu kadar ağır yaşayan görmedim. Belki bir serum vs taktırmak sizi rahatlatabilir. Doğum başlı başına zor bir süreç. Uykunuzu vs tam alamadığınızı düşünecek olursak vücut tepki veriyor olabilir
Talentedmom Hayelllerhayatttlar ben de aksine genelden daha çok korkuyorum bebeği canlı görmek çok güzel oluyor ama tabi herkesin vücudu farklı kabul ediyor demekki
fatsfats-92 Hayelllerhayatttlar Ben ne doğumda ne sonrasında yaşamadım baş ağrısı başımıda oynattım hep şükür baş ağrım olmadı. Bence kişiden kişiye değişiyor. Bol şu için derim en iyi o giderir
ozlem6060 Talentedmom 1 ay önce genel oldum ağrı kesici bile vurunmadım aşırı iyiydi bebek gibiydim valla
Hayelllerhayatttlar Talentedmom ilkini iyiki genel oldum diyorum spirali şimdi kabul ettiğim için köpek gibi pişmanım doğum hikayemi yazmak istemiyorum etkilenmesinler diye
yeni_anne2 Hayelllerhayatttlar çok geçmiş olsun canım agrı kesici içmek fayda etmiyor mu zatenn ameliyat olmuşsun birde başağrısı yeni doğan çocuk hiç kolay değil Allah yardımcın olsun
Talentedmom Hayelllerhayatttlar yazsan bile herkes farklıdır bünyeye göre değişir öncelikle bunu anlamak lazım
Dileksunaa00 O agrıyı 1 hafta çektim artık ağlıyordum uyuyamıyordum 1 hafta bebeğimi bile emzirmekte zorlandım hiçbir çaresi yok 1 hafta nın sonunda geçiyor canım çok geçmiş olsun Allâh sabır versin hiçbir agrıya benzemiyor o agrı çok beter
Hayelllerhayatttlar yeni_anne2 ne ilaç ne başka bişey hiç bişey fayda etmiyor 5 gündür yasadıgımı ben bilirim böyle berbat bişey yok