Grimsi Yvhbb canım benim testim de pozitif çıktı ama doktorum izinde imiş ecoprin var evde başlasam mi
Yvhbb Grimsi yaaa hayırlı olsunnnn çok mutlu oldum bende evde test yaptım 5 ide pozitif çıktı yarın kan vericem benim içinde dua et nolur 🌸🌸🌸
Yvhbb Grimsi 2 gebelik geçirdim canım ikiside düşükle sonuçtu biri 7 haftalık biri 4 haftalık hatta en son gebelikte doktor aspirin yazmıştı kullanamadan kaybettim 😢
Grimsi Yvhbb benimde 13 hatta ben bugün bı de erken gebelik testi yaptım evde onda hiç bı gölge bile yok Sen evde gorduysen kesin vardır 😍
Grimsi Yvhbb aslında ben bu kadar erken vermezdim canım ama hastayım grip yani onun için dün verdim 1 çıktı bugün iyice hastalığım artınca ilaç yazdırayım bari dedim doktor olmaz önce beta bakalım dedi 8 çıktı
Grimsi Sizdenbirii1 bugün kan verdim evde sonucu beklerken merakımdan yaptım bı tane erken gebelik testi ama çıkmadı onda 🙂
Grimsi Yvhbb hahaha 😃geçen gün birisinin postunu görmüştüm bende gribim hamile olabilir miyim diye ondan sormuştu demek ki Ama benimki üşütme ya 😃