icmimaranne Grimsi hayırlı olsun 🩷🩷🩷 son adet tarihin, beklenen adet tarihin ve yumurtlama günün ne canım belki aynı olan vardır seninle 😍😍
Grimsi icmimaranne teşekkür ederim canım herkese nasip olsun inşallah 🙂 Sat 18 Mart Yumurtlama 29 Mart Bat 13 Nisandi
yesildeniz_ Grimsi günlerimiz aynıymış ama benim yumurtlama geç oldu sanırım test yapsam da çıkmaz herhalde
Dry07_ Grimsi merhaba çok sevindim umarım sağlıklı bir gebelik olur. Benim de sat 19 mart yumurtlama 31 mart çatlama 1 nisan bat 14 nisan acaba versem çıkarmı erken biliyorum ama çok fazla gribim ve her yerim ağrıyo ilaç alamıyorum korkudan😞
Grimsi G12s_18 kan testi yaptırdım ben canım orada çıktı inşallah var gibi Allah hepimize nasip etsin 🤲
Grimsi Yvhbb ay çok şaşırdım ama dur daha vakit var benimde dün 1.1 çıkmıştı belki yarın pOzitife dönecektir
yesildeniz_ G12s_18 ben dün laboquick test yaptım ilk kez kuruma çizgisi gördüm varsa da çıkmaz biliyorum ama bi yanım umutlu ☺️ bugün innovitanınkini yaptım çıkmadı. Bayramdan dolayı yumurtlamayı takip edemedim ama 31 martta yumurtladım sanırım akıntıya göre
Sun10 1oglanannesi bıçak saplanıyor sanki kasıklarıma ve gazdan şimdiden hamile gibiyim hala bekliyorum test için
yesildeniz_ G12s_18 9 yıllık evliyim bir kez tüp bebekle hamile kaldım. Doğal yolla kalamıyorum. Allah ol derse olur tabi ama bu ay yumurtlamayı da takip edemedim zaten