Yvhbb 1oglanannesi geçen sene 2 düşük oldu canım 🌸 Aslında hiç düşünmemek gerekiyor kötü şeyleri çevremde hep düşükler oluyordu acaba benimde düşer mi diye çok korktum dediğin gibi korktuğumda başıma geldi
1oglanannesi Yvhbb yaaa çok üzüldümm ama demekki hayirlisi buymuş düşükler neden oluyo doktora gittinmi?
Yvhbb 1oglanannesi genetik test yaptırdık sonuçta minimum derecede pıhtılaşma çıktı o yüzden doktorum progestan ve kan sulandırıcı iğneye başlayacak canım
Yvhbb 1oglanannesi evet canım pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum şu anda da düzenli bir şekilde corasprin ve vitamin kullanıyorum inşaAllah faydasını görürüm
Grimsi Yvhbb canım benim testim de pozitif çıktı ama doktorum izinde imiş ecoprin var evde başlasam mi
Yvhbb Sizdenbirii1 adet bitiminden sonra hemen başladım canım coraspirinin zararı olmadığı için birde pıhtılaşmayı önlemesi için
-mavim- Yenigelmedimgerigeldim canım ben bu sabah yaptım. Önce farklı yerde çizgi çıktı sonra kayboldu o da yani benm negatif. Çatlamanın üzerinden 9 gün geçti olsa çıkardı sen naptın
demom Ben normal kaset test yaptım 2. Çizgiyi göre için ters ışık yaptım bat 12-13 Nisan sizce var mıdır yoksa hepsinde böyle gözükür mü
Yvhbb Grimsi yaaa hayırlı olsunnnn çok mutlu oldum bende evde test yaptım 5 ide pozitif çıktı yarın kan vericem benim içinde dua et nolur 🌸🌸🌸
icmimaranne Grimsi hayırlı olsun 🩷🩷🩷 son adet tarihin, beklenen adet tarihin ve yumurtlama günün ne canım belki aynı olan vardır seninle 😍😍