yesildeniz_ G12s_18 9 yıllık evliyim bir kez tüp bebekle hamile kaldım. Doğal yolla kalamıyorum. Allah ol derse olur tabi ama bu ay yumurtlamayı da takip edemedim zaten
Grimsi Yvhbb ay çok şaşırdım ama dur daha vakit var benimde dün 1.1 çıkmıştı belki yarın pOzitife dönecektir
Grimsi G12s_18 kan testi yaptırdım ben canım orada çıktı inşallah var gibi Allah hepimize nasip etsin 🤲
Dry07_ Grimsi merhaba çok sevindim umarım sağlıklı bir gebelik olur. Benim de sat 19 mart yumurtlama 31 mart çatlama 1 nisan bat 14 nisan acaba versem çıkarmı erken biliyorum ama çok fazla gribim ve her yerim ağrıyo ilaç alamıyorum korkudan😞
Grimsi Dry07_ bende sırf o yüzden verdim dün gittim beta baktılar 1.1 çıktı doktor ilaç vermedi daha 8 gün var diye sonra bugün daha kötü oldum bugün serum isteyecektim hatta beta bakıldı 8 çıktı Şuan her yerim agriyo sadece parol icebilirsin dedi doktor
Yvhbb Grimsi ben pek ümitli değilim canım ya bir kaç gün sonra kadın doğuma gidicem kasık ağrım bu ay hem erken hemde ağrılı başladı onu göstericwm