[silindi] staRmama yerini bulamamışsınızdır, tıpkı gebelerinde bazen bulamaması araması gibi. Ben bir çok yakınımda dinledim ve hepsinde o nabzı duydum hiçbiri gebe değildi.
SuEr_Tu1512 Semauzun Apple da mı Android de mi dinliyorsunuz? Biz Applela denedik beceremedik. Nasıl yapıyorsunuz?
Semauzun SuEr_Tu1512 Apple canım, çok nadir kulaklığını bağla, denetim masasına kulak sembolü gelecek gelmediyse sen ekle. Sonra arka plan seslerini kapat canlı dinlemeyi aç. Benim gösterdiğim gibi bir ses olacak :)
Semauzun [silindi] Herkeste denedim, maalesef bu sesi duyamadım 😅 Bildiğin bebeğin kalp atışı, benimkinden de oldukça farklı. Nabız seside değil. Ultrasyonda çıkan sesle aynı. Diğer annelerde böyle bi ses duymalı. Teşekkürler. 🙏
[silindi] Semauzun ben gebe olmayan çoğu kişide bu nabzı duyuyorum. Kişiden kişiye fark ediyor demekki. Rica ederim.
Semauzun Accountant ben 13-14 de zor duruyordum ama şimdi gayet iyi video attım kulaklıkla dinlersen ses daha yüksek gelecektir videoda o sese benzer ses olacak :)
Semauzun elifbsraaa1 video attım canım bak. Benim bebiş solda bacak katlanma yeri ve tam kaşık bölümünde ordan güzel ses alıyorum.
elifbsraaa1 Semauzun yani benim gurultularım o kadar yüksekki sabah aç karna tuvaletten sonra yapıcam galiba 😆😆 değilse çıldırcam bu nasıl bi mide arkadaş 😆🤣 birde sen zayıfsındır benim göbekim var 🙈 Ya tabi birde ben daha 11.haftadayım 😆
Evrim-96 Merhaba bu dediğinizi ben de yaptım ve duydum bebeğimin kalp atışını hatta eşimle baya şaşırmıştık sürekli yapmıyorum 3 anca olmuştur ama gerçekten duyuluyor doktorum kasıklardan baktığı zamanlar ben de oradan duymuştum eşimle şimdi 15+2 oldum bir daha yapsam yerini bulursam duyabilirim belki eşimde denemiştik karnı guruldamıştı tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama onu duymak bile iyi geliyor anneye benim bir kaybım var Rabbim bir daha yaşatmasın o ses bana çok güzel geliyor ister kendi kalp sesim olsun ister bebeğimin 😁
Semauzun Elfidanur ultrasonda 10’kat daha zararlı titreşime yada ışına maruz kalıyor. Ben de korkuyordum ama doktorum sorun olmaz dedi. Her gün 2 dakika dinlemek sorun olmaz dedi. Ama ben her gün dinlemiyorum hareket hissetmezsem o gün içim rahat etsin diye yapıyorum 🥹
Elfidanur Semauzun ultrason ses dalgası ama bu radyasyon yanı bılmıyorum ben tercıh edemedım pek dua et bol bol gülüm Allah’ın ıznıyle bısey olmaz meleğe 🎀❤️