Elfidanur Semauzun ultrason ses dalgası ama bu radyasyon yanı bılmıyorum ben tercıh edemedım pek dua et bol bol gülüm Allah’ın ıznıyle bısey olmaz meleğe 🎀❤️
ArasMom__ Semauzun merhaba canım ben açıyorum ilk defa o kulak sembollüyü etkin ettim ama açınca yağmur sesi falan var bir türlü ayarlayamıyorum
Semauzun ArasMom__ airpods değil mi iphonenin kendi kulaklığı olması gerek canım yoksa canlı dinleme olmuyor
Semauzun ArasMom__ yok canım olmaz bununla bende denedim buna benzerle canlı dinleme aktif olmuyor uyuz bir sistem hepsiyle dinlense ya bende eşimden alıyorum hep 😅
Lillith Semauzun ben de denedim çoğunlukla su sesi duyuyorum ama sanki arkadan böyle az da olsa duydum gibi. 22+5 im gümbür gümbür duymak için sık sık dinleyeceğim ❤️
Lillith Semauzun yaa ne kadar güzell ben de istiyorummm 🥹❤️❤️ maşallahhh acaba sırtını döndüğünde mi hissediliyor böyle, çünkü sağlık ocağındaki ebe hemşire sırtı dönükken çok güzel dinlenir kalp atışı demişti
Semauzun Lillith geçen son ultrasonda gördüm bebeğim yüz üstü yatıyordu 🥹😅 sonra ebe uğraştı döndü kontrollü yapıldı şu anda mı yüz üstü bilmiyorum 🥹 ama hep böyle duyuyorum 🤤🥰
Lillith Semauzun çok güzel gerçektenn canım benim kalp atışını duyabilirsem bir kere artık elimden düşürmem 😂 sağlıkla gelsin meleklerimizz 💕💖