Semauzun tahamommy ikisinin alakası bile yok. Dediğin gibi ikisi farklı ve her zaman aynı yerde değil. Bebek yer değiştirdiği için. Aynı yerde olmuyor. Damar olsa okey sabit onun yer değiştirmesi mantıksız olırdu :) dene ve gör. Denemeden bilemezsin. Kesinlikle damar değil :) nabız da :)
Semauzun Beyzaaldemir az önce tekrar ayrıntılı anlattım bi daha dene canım istersen belki bir hata yaptın. Ben 14 12 haftalıkken çok az duyuyordum daha ufak oluyor ya. 18’den sonra net gümbür gümbür 🥰
KumpirsMom Semauzun 24 haftalık olduk sadece amniyon sıvısının sesi geliyor telefonu bastırınca bebeğim tekme atarak tepki verdiği için iyi olduğunu anladım 🤣🤣 ama karın bölgesi yağlı olanlarca işe yaramıyor galiba
Semauzun KumpirsMom ben de ararken duyuyordum şey yap kaşık bölgene odaklan… bel kemiğinin oralara benim ki orada konaklama ya bayılıyor tam karnından bakma öyle zor duyuluyor bir de çok bastırırsan sesi duyamazsın tıkanır bir de öyle dene
Semauzun elifbsraaa1 biraz zor ama duyulur sessiz sakin bi yerde dinle. Benim bebiş sol allta genelde hemen buluyorum o karın boşluğu bel hızasında
elifbsraaa1 Semauzun göbeğimde var hiç ümidim yok ama denicem 😆 Evet benimkinde sol altta yerini biliyorum doktorun muayenesinden yarın deneyeyim 🤭 Bayramda duymuş olurum belki çocumun sesini
Semauzun elifbsraaa1 hadi inşallah Burdan video atılıyor mu en azından nasıl bir ses olduğunu gösterirdim bazıları ayırt edemiyor ama tam ultrason daki gibi ses 🥰
erikarpuz elifbsraaa1 ayy ben denedim olmadı sizinle yaklaşık aynıydık herhalde dün eşimden aiprodsunu isteyince anladı bi de bana saf mısın çok küçük daha diyor 😂 ben fetal doppler almayı da düşünüyorum maalesef kayıplarımdan dolayı çok evhamlıyım 🥹
elifbsraaa1 erikarpuz kendi kalbimi duyabildim sadece göbekten duyamadım maalesef yağlardan 😆 ama 3-4 haftaya duyarım inşallah 🥰
Semauzun Accountant ben 13-14 de zor duruyordum ama şimdi gayet iyi video attım kulaklıkla dinlersen ses daha yüksek gelecektir videoda o sese benzer ses olacak :)
Semauzun elifbsraaa1 video attım canım bak. Benim bebiş solda bacak katlanma yeri ve tam kaşık bölümünde ordan güzel ses alıyorum.
Semauzun [silindi] Herkeste denedim, maalesef bu sesi duyamadım 😅 Bildiğin bebeğin kalp atışı, benimkinden de oldukça farklı. Nabız seside değil. Ultrasyonda çıkan sesle aynı. Diğer annelerde böyle bi ses duymalı. Teşekkürler. 🙏