Ruzname Deletedmom_808 . bende kullanıyorum. Fakat gebeliğin ilerleyen kısmında karından yapmak bana çok zor geldi. Biz sağlık çalışanlarıyla görüştüğümüzde kol/karın/bacakta ki belirli kısımlardan vurulacağını söylediler. YouTube’da videoları var bakabilirsiniz. Sürekli karından yapmak yorucu olabilir. Sırayla üst kol üst bacak şeklinde vurunca daha az morarma oluyor
Brcu145366 Deletedmom_808 bende 1 ay olucak kullanmaya başlayalı akşam 12 gıbı yapıyorum hergün koldan yapıyorum karnımdan yapamam🥴çok yakıyor🥴
Ruzname Deletedmom_808 bilakis bende karından vurmak daha çok acıttı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Zaten zamanla kullandıkça yanmalar hafifliyor.
Brcu145366 Deletedmom_808 evet ya çok yakıyor ama ben karından yapmaya cesaret edemıyorum daha zor olur benım için.koldan alıştım artık zaten 30 haftalık olduk az kaldı Allah’ın izniyle🤲🏼❤️
tahamommy Bende yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum hep karından yaptım çok nadir de olsa yandığı oldu ama bazen sanki hiç yapmamışım gibi acısız da oldu, koldan daha çok yanıyor bence karından deneyin daha rahat
1Anneadayiiii Deletedmom_808 Bende başından beri kullanıyorum ve kendim yapıyorum canım hep göbeğimden yaptım hala göbeğimden yapıyorum 31+6 haftalık olduk 🙈kolumdan ve bacağımdan cesaret edemiyorum 🫣 bi gün unutmuştum ben yapmayı normal saatimden 7 saat sonra farkettim doktorumla görüştüm bişey olmaz artık bu saatte yapmaya devam et dedi ama o gün çok kanadı iğne yerim saati değiştiği için mi bilmiyorum ama ilk defa aşırı kanamam olmuştu o gün bi daha da unutmadım alarm kurdum sende öyle yapabilirsin