Bugün itibariyle enox iğneye başlandı acilde koldan yapıldı eczacı akşam gündüz farketmez ama aynı saatte yap dedi acilde göbekten göstersinler dedi acildeki kadına söyledim yinede koldan yaptı :( bu iğneyi aynı saatte yapmak zorunlumu yada 1 gün yapılmasa bişey olurmu sizler nasıl kullandınız şimdiden teşekkür ederim

Emisen göbek deliğinin üç dört parmak altından yapabilirsin. her gün aynı saatte yapmaya özen göstermelisin ve aksatmamalısın kan pıhtılaşması sorununu önlemek için

Emisen her gün düzenli yapın atlamayın göbek deliğinden 4 prmak sağa ve sola yapabilirsiniz

Emisen bende kullanıyorum göbek deliğinin 3-4 parmak yanından bi tık altından yağlı yere yapmadan önce buz koyarsan canın acımaz canım 🌸

Emisen ben kendimi motive etmek için her gün geri sayım yapıyordum :) bir de çok yavaşça yaparsanız hem acımaz hem de morarmaz. Bir kere denedikten sonra yapabileceğinize inanıyorum ☺️ eğer olmazsa da her gün hastaneye gidip acilde vurdurabilirsiniz ama hiç aksatmamalısınız. Aksi halde işe yaramıyormuş

Emisen valla benimde yoktu ama başa gelen çekiliyo eşiniz yapsın kolunuzdan ama kol çok acıyor bilginiz olsun göbek çok acımıyo☺️

Benim de eşim yapıyor koldan, her gün aynı saatte yapıyorum bana da saatine dikkat edin aynı saatte yapmaya çalışın dediler.

Emisen Merhaba 6 aydir duzenli bir sekilde enox yapiyorum. Gobek deligime parmagimi koyup 4parmak bosluk kalacak sekilde bir gun sagdan diger gun soldan vuruyorum. 27 haftalik gebeyim doktoruma sordum gobekten devam edebilirsin sorun yok dedi. Koldan denemistim ama acimisti gobek daha kolayima geldi hem de insan bir sure sonra alisiyor.

Emisen Ben de cok zorlanmistim ilk zamanlar sonra yanimda kimse olmazsa yapmam gerekince ne yaparim diye dusunup kendimi alistirdim. Her gun duzenli ayni saat araliklarinda yapmaya ozen gosterdim. 1-2 saat once sonra cok sorun olmaz ama etkisi tam 24 saat sanirim etkili olmasi icin duzenli ayni saatlerde yapmak onemliymis

Emisen Her gün kullanmak önemli ama saat konusunda +1/-1 saatler bile olabilir. Ben bazen 2-3 saat farkla bile oluyorum. Eşim yapıyor iğnemi ve göbek deliğinden 4 parmak sağ sol yaparak her gün değiştirerek vuruyor.

Emisen 16 haftadır kullanıyorum ilk eşim vuruyordu bazen acıyordu bazen acımıyordu en son damarıma denk geldi ben yapmaya başladım ve inan hiç acımıyor