GEBES3 Mtluannisss ayy çok sevindim hemen yeni hamiş olarak arkada kalan bizlere dua edin 🫠🫠🤲🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻
Mtluannisss GEBES3 Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkesin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın canım çok teşekkür ederim 😻😻🤲🏻
Bktbg Mtluannisss hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰 kaç gün gecikmeyle yaptınız ya da kaç gün önce yaptınız
Mtluannisss Bktbg benim aslında bir gün gecikti sadece bu ayda pek ihtimal vermemiştim ama günü gününe adet olduğum için bir gün aksayınca bi neden olmasın dedim Allahın izniyle de olmuş :))) Allah razı olsun dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Mtluannisss Hhh03 Allah razı olsun kan verdim pozitifmiş çok şükür darısı isteyen herkese inşallah ☺️
Edizhr Mtluannisss tabiki var baksanıza net görünüyor kan verde netlessin canım inşallah gönlüne göre versin rabbim
Mtluannisss Edizhr verdim çok şükür pozitif çıktı inşallah sağlıkla devam eder canım teşekkür ederim 🤲🏻🤲🏻
Mtluannisss Edizhr amin Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göresini nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde 🥹🤲🏻
Hazal0113 Mtluannisss yaa gözün aydın canm merak etme artar ben daha çok düşük öğrenmiştim benimki 26 çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
1Busraaa Mtluannisss ayyyy çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Biraz klasik gelecek belki ama 3. Ayına kadar 4. Ayına kadar kimseye deme bence ailen hariç bu arada ben de 32 haftalık hamileyimmm 🩷
Mtluannisss 1Busraaa yaaa maşallahhhh çok az kalmış kavuşmamıza sağlıkla kolaylıkla inşallah kucağına alırsın canım benim 😻 yok evet ya söylemeyi düşünmüyorum herhangi bir art niyette değil sadece belirli zamana kadar gerek duymuyorum dediğin gibi :))
1Busraaa Mtluannisss teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı kucağınıza alırız 😘 Aynen art niyet değil ama ne gerek var ki biraz geçsin söylenir camım :))